Strand har vært med å forme oss i Bergen, sier Veum. Den gode gjengen vår i Bergen består av 12 ansatte og alle er godt integrerte i Strand sin måte å drifte prosjekter på. De har vært en god læremester og vi blir bedre sammen hver dag. Fra venstre Bjørnar Veum, Marked og kalkulasjonsleder Mimax og Kjetil Ljones-Sundfjord, Betongteknisk leder Strand AS. Foto: Mimax.
Sist oppdatert: 04-01-2021

Starter året med nok en rammeavtale

Kjerneboring- og betongsagingsfirmaet Mimax Asfalt & Betong AS startet det nye året med en fornyet rammeavtale med Strand AS. Dette er Mimax sin tredje rammeavtale på kort tid, etter at de fornyet samarbeidet med Strukta i oktober 2020 og inngikk ny avtale med Seltor AS i desember 2020.

Avtalen med Strand AS vil i denne omgang vare ut september 2022.

Marked- og kalkulasjonsleder Bjørnar Veum, sier han er glad for at avtalen er i havn. Det styrker oss i Bergensregionen. Å få mulighet til å jobbe for Strand, som en av Bergens største entreprenører, er noe vi håpet på da vi etablerte oss i Bergen. Etter litt overtalelse av Strands daglig leder Terje Nøttveit og betongteknisk leder Kjetil Ljones, fikk vi mulighet til å vise hva vi var gode for.

-Vårt første prosjekt for Strand var Elvebredden i Lonaparken i januar 2017. Siden den gang Mimax har utført arbeid på ulike prosjekter for Strand. Vi hadde vår spede start i Bergen halvannet år før.

KB Arkitekter Sandefjord

Godt samarbeid er avgjørende for å oppnå gode resultater
-Våre ansatte og ledere melder om god stemning og godt samarbeid med byggeledelsen fra Strand på anleggsplassene. Strand har vært med å forme oss i Bergen, sier Veum.

-Den gode gjengen vår i Bergen består av 12 ansatte og alle er godt integrerte i Strand sin måte å drifte prosjekter på. De har vært en god læremester og vi blir bedre sammen hver dag, avslutter Veum.

Kjetil Ljones-Sundfjord i Strand, som er en del av FM gruppen, legger til at tilbakemeldingene fra ledelsen på prosjektene er at Mimax er løsningsorienterte, stiller på kort varsel om nødvendig som fører til at hastesaker blir kjapt håndtert, samt stiller alltid med godt humør.

Mimax Asfalt & Betong AS har sterke aner til A/S Mimax som startet opp i 1930 og som har drevet med kjerneboring og betongsaging siden slutten av 60-tallet. Mimax er i dag Norges ledende aktør innen sitt fagfelt med ca. 115 ansatte. Omsetning 2019 var ca. 84 millioner. Mimax har avdelinger i Lier, Oslo, Vestfold Telemark og Bergen.

Mimax - Norges største innen kjerneboring og betongsaging