Marketing manager, i EG Construction Norge, Emil Wainwright og Kethil Fredriksen, Produktleder Elektro, er stolte over å kunne presentere SmartKalk EL, på Eliaden. Foto: Norsk Byggebransje. 
Sist oppdatert: 30-05-2024 

Holte lanserer SmartKalk EL

EG SmartKalk fra Holte, er et godt kjent kalkulasjonssystem for mange i byggentreprenører i Norge. 

Programmet som er utviklet av fagfolk med lang erfaring fra bransjen har vært brukt av entreprenører i en årrekke. Nå har Holte oppgradert EG SmartKalk og gjort det langt bedre for både elektro og VVS. 

EG SmartKalk er et omfattende kalkulasjonssystem som hjelper bedrifter med å beregne alle typer jobber, fra de minste til de største. 

Programmet sparer brukeren tid når anbud skal regnes og sikrer høy kvalitet i kalkylene. 

Fikk du med deg: EL-PROFFEN går for SmartKalk

Utviklet av fagfolk med praktisk erfaring fra byggearbeid, gir SmartKalk EL pålitelige og nøyaktige beregninger, samtidig som brukervennligheten lar den enkelte bruker manuelt redigere og tilpasse programmet etter bedriftens behov. 

Holte, som er del av EG AS, er naturlig nok til stede på årets største elektromesse, Eliaden, for å vise fram nyvinningen EG SmartKalk EL som vil være til stor hjelp for alle i elektrobransjen. 

Vi tok naturligvis turen innom standen deres og slo av en prat med Marketing manager, i EG Construction Norge, Emil Wainwright og Kethil Fredriksen, Produktleder Elektro. 

Verdens beste vafler servers - som alltid - når Holte stiller ut. Foto: Norsk Byggebransje

Hva er SmartKalk EL? 

- EG Smartkalk EL, er en samling av priser, produkter, poster og elementer som gjør det lettere for elektrikeren å gi pris på oppdrag, både på mindre jobber til privatpersoner og større anbud. 

-Programmet EG SmartKalk er ikke nytt. Det har vært brukt i mange å av byggentreprenører, men nå har vi lagt til langt mer innhold som gjør at vi kan presentere et fullverdig produkt også for elektrikerne her på Eliaden. 

-I tillegg jobber vi målrettet med og gjøre lignende oppgraderinger for VVS, forteller en stolt Fredriksen. 

Vi er vant med å se Holte ulike messer hjennom året. Hva er målet med å delta på Eliaden i år? 

-Vi er godt kjent i markedet etter å ha jobbet mot bygg i over 40 år, men vi er fortsatt nye innen elektro.

- Så målet med å delta er først å fremst å vise oss fram, så flere i bransjen blir oppmerksom på at vi nå også kan hjelpe elektrikerne, sier Wainwright. 

-EG SmartKalk har en bunnsolid grunnmur som vi har byggd gjennom mange år. 

- Målet er at programmet skal kunne brukes av alle innen bygg- og anlegg, og ikke bare de innen bygg.

- Derfor kommer det også flere nyheter fra oss opp mot VVS i tiden som kommer, avslutter Fredriksen. 

Som Norsk Byggebransje er også Holte partner til Ingeborg-nettverket. Vi ser med spenning fram til flere SmartKalk nyheter også for VVS bransjen.