Eilef Fiskå,  Digital forretningsutvikler i EL-PROFFEN og Sindre Hagestande, Industry Specialist i Holte. Foto: Holte
Sist oppdatert: 11-01-2024 Pressemelding 

EL-PROFFEN går for SmartKalk

Norges største elektrikerkjede EL-PROFFEN og Norges ledende leverandør av kostnadseffektiv programvare Holte, har inngått samarbeid.

Holtes SmartKalk kalkulasjonsverktøy har de siste 15 årene vært norsk byggebransjes ledende kalkulasjonsverktøy og har i dag av over 6 500 brukere. Holte har gjort en rekke endringer for å skreddersy SmartKalk til elektrikere og er nå stolte av å presentere SmartKalk Elektro.

Gjøre EL-PROFFEN medlemmer mer effektive i anbudsfasen

SmartKalk Elektro fra Holte er skreddersydd for å gjøre EL-PROFFENs medlemmer bedre rustet til å gjennomføre effektive anbudsprosessen og sikrer lønnsomheten i prosjektene.

Holte har stort fokus på utvikling av programvare til elektrikere og samarbeidet markerer en betydelig milepæl i deres satsning på elektromarkedet.

EL-PROFFEN - Partner til Norsk Byggebransje

Markedets beste kalkulasjonsverktøy

SmartKalk Elektro er av de mest komplette kalkulasjonsprogrammene og vil gi EL-PROFFENs medlemmer bedre oversikt i kalkylefasen.

- EL-PROFFEN fortsetter å styrke sin posisjon med å legge til rette for de beste digitale verktøyene for sine medlemmer. Med SmartKalk får vi markedets beste kalkulasjonsverktøy.

- Vi er overbevist om at SmartKalk vil bidra til at våre installatører kan jobbe mer effektivt og nøyaktig, slik at vi optimaliserer anbudsfasene best mulig., utdyper Eilef Fiskå, Digital forretningsutvikler i EL-PROFFEN.

Med SmartKalk vil EL-PROFFEN kunne optimalisere prisingen av prosjekter, redusere tidsbruken og forbedre prosjektstyringen.

Denne digitaliseringsinnsatsen vil ikke bare forenkle arbeidsprosessene for elektrikerne, men også bidra til å opprettholde og styrke EL-PROFFENs posisjon som bransjens ledende aktør.

- Vi er svært glade for at denne avtalen er inngått.

- Dette partnerskapet understreker vårt kontinuerlige engasjement for innovasjon og vår forpliktelse til å tilby førsteklasses tjenester til våre elektrikere og deres kunder, og vil bli et av flere viktige verktøy i EL-PROFFENs Digitale Plattform, sier Stein V. Fossner, administrerende direktør i EL-PROFFEN.

Teknisk totalentreprenør som skaper smarte og bærekraftige bygg hvor folk trives

Start det nye året i SmartKalk

SmartKalk vil gi EL-PROFFEN muligheten til å utføre mer nøyaktige kostnadsestimater, optimalisere ressursbruken og styrke beslutningsprosessene gjennom hele prosjektets levetid.

Holte ser fram til å støtte EL-PROFFEN gjennom denne digitaliseringsreisen.

- Vi er glade for å samarbeide med EL-PROFFEN. Dette samarbeidet vil ikke bare bidra til å effektivisere deres medlemmer i anbudsprosessen, men også å sette en ny standard for bruk av BIM, klimagassregnskap og andre krav som følger et prosjekt.

- Vi håper flest mulig av EL-PROFFENs medlemmer starter det nye året med SmartKalk, sier Sindre Hagestande, Industry Specialist i Holte.