Etter to år med pandemi-pause var det igjen duket for årskonferansen til Byggtorget og Byggeriet, da over 150 forhandlere og leverandører ble invitert til storslått fest på Lillestrøm 2.-3. september.
Under festmiddagen ble det delt ut priser til årets forhandler i Byggtorget og Byggeriet, pluss en egen pris til årets rakett – forhandleren som oppnådde størst vekst i 2021. Foto: Byggtorget/Byggeriet
Sist oppdatert: 11-09-2022

Hedret årets beste forhandlere

Etter to år med pandemi-pause var det igjen duket for årskonferansen til Byggtorget og Byggeriet, da over 150 forhandlere og leverandører ble invitert til storslått fest på Lillestrøm 2.-3. september.

Norges største byggevarekjede målt i antall byggevarehus leverte et rekordår i 2021 og har fortsatt veksten inn i 2022. På årskonferansen delte kjedeledelsen sine tanker for fremtiden med forhandlerne.

Kjededirektør Morten Furseth fortalte blant annet om en kjede med god lønnsomhet, men advarte samtidig om tøffere tider i markedet – ikke minst innenfor privatmarkedet.

-Privatmarkedet har falt etter pandemien, og trenden med at folk ønsker å få hjelp til prosjektene sine øker. Dette betyr at proffmarkedet blir enda viktigere i fremtiden, sier Furseth, i en melding.

NOBI AS| LEDENDE BETONG- OG INDUSTRIKONSERN

Kåret årets forhandler i Byggtorget og Byggeriet
Under festmiddagen ble det delt ut priser til årets forhandler i Byggtorget og Byggeriet, pluss en egen pris til årets rakett – forhandleren som oppnådde størst vekst i 2021.

Furseth roser de tre forhandlere som stakk av med priser, og omtaler dem som fantastiske ambassadører for kjeden de representerer.

– 2021 var et godt år og alle forhandlerne fortjener ros for arbeidet som er gjort, men vinnerne skiller seg ekstra ut med stort engasjement og vilje til å utvikle seg innen drift og salg.

Årets Byggtorget-forhandler 2021 ble Byggtorget Toten
I juryens begrunnelse trekker de frem at Byggtorget Toten viser en stor vilje og evne til å utvikle seg både når det gjelder drift og salg, og at de har et stort engasjement for å ta i bruk og utvikle innholdet i kjedekonseptet.

Byggtorget Toten har lykkes svært godt med privatmarkedet over tid og har i det siste gjort store grep for å øke satsingen på proffmarkedet med svært gode resultater.

I 2021 oppnådde de en vekst på over syv millioner kroner i en periode med store endringer i egen organisasjon.

De deler villig av sine erfaringer og går foran som ledestjerner på flere områder, blant annet gjennom deres Miljøfyrtårnsertifisering.

Årets Byggeriet-forhandler 2021 ble Byggeriet Johs Øvsthus
Juryen trekker her frem Johs Øvsthus store vilje og evne til utvikling både når det gjelder drift og salg.

De har et stort engasjement og er samarbeidsorienterte og offensive. De opptrer som en god ambassadør for kjeden og har en sterk og god posisjon i sitt lokalmarked.

Johs Øvsthus kan vise til svært gode resultater i et krevende marked, og har i 2021 oppnådd en vekst på over fire millioner kroner.

Årets rakett i Byggtorget og Byggeriet 2021 ble Byggtorget Lofoten
Juryen peker i sin begrunnelse på Byggtorget Lofotens unik posisjon i sitt lokale proffmarked som en viktig årsak til suksess.

De trekker også frem at bedriften har vist en imponerende evne til å hjelpe sine kunder i en svært krevende markedssituasjon.

Gjennom en offensiv utvidelse på ny lokasjon har de tatt virksomheten et steg videre gjennom å hjelpe proffkundene å lykkes med sine sluttkunder med et flott utstillings- og inspirasjonssenter. Byggtorget Lofoten oppnådde i 2021 en vekst på over 21 millioner.

Hedret leverandørene
Det var ikke bare forhandlerne som fikk sin velfortjente hyllest på årskonferansen. Også leverandørene ble hedret for sitt arbeid.

I en avstemning blant deltakerne på årskonferansen ble Bygg1 produkter kåret til årets leverandør, mens Talgø Møretre vant prisen for årets stand.