Moxy Hotels vil etablere seg i Tromsø. Den eksisterende bygningsmassen på tomten rives i disse dager og konstruksjonsarbeidet for oppføring av et helt nytt hotell like ved flyplassen i Tromsø er i gang. Moxy Tromsø forventes å åpne i 2023.
Moxy Tromsø har høye miljøambisjoner og sikter seg inn på dobbel sertifisering, som både BREEAM og Green Key hotell. Ill: Core Hospitality
Sist oppdatert: 23-11-2021

Byggestart for Moxy hotell Tromsø

Moxy Hotels vil etablere seg i Tromsø. Den eksisterende bygningsmassen på tomten rives i disse dager og konstruksjonsarbeidet for oppføring av et helt nytt hotell like ved flyplassen i Tromsø er i gang.

Moxy Tromsø forventes å åpne i 2023.

Moxy Hotels annonserte i 2019 at de vil åpne et hotell i Tromsø. Nå er konstruksjonsarbeidet i full gang, og planen er å åpne for gjester i første halvår av 2023. Hotellet med over 200 rom vil bli oppført som et BREEAM hotell og sertifisert med Green Key for bærekraftig drift.

-Vi er glade for at komme i gang med dette ekstraordinære projekt.

-Daimyo Eigedom er et norsk investeringsselskap som investerer i bærekraftige virksomheter og eiendom.

Moxy Tromsø
Ill: Core Hospitality

-Moxy Tromsø bliver ingen unntakelse med høye miljøambisjoner og dobbel sertificering som både BREEAM og Green Key hotell, forteller Anne Aubert, projektansvarlig hos Daimyo Eiendom AS, i en melding. 

Unik hotellopplevelse
Tromsø er en desinasjon for eventyrlystne turister der reisende kommer for å oppleve den spektakulære naturen.

-Vi er opptatt av å tilby en unik hotellopplevelse. I Tromsø er naturopplevelsene viktige og vi har derfor valgt å ha resepsjonen og fellesarealene i toppetasjen.

-På denne måten vil alle våre gjester få nyte godt av den spektakulære utsikten fra 11. etasje mens de tar seg en drink», sier Per Denker Sørensen begeistret, adm. direktør i driftsselskapet Core Hospitality.

Core Hospitality, som samarbeider med Moxy Hotels forklarer at de har jobbet lenge med konseptet som skal gjøre det mulig å reise på budsjette men samtidig få en fullverdig hotellopplevelse.

Core Hospitality drifter også Moxy Bergen og Moxy Copenhagen. «Vi er veldig fornøyd med å få etablert enda et nytt hotell i Norge. Moxy

Tromsø vil trolig bli et unikt hotell som vil skille seg vesentlig ut fra de øvrige hotellkjedene i byen. Vi ser frem til å drifte Marriotts nordligste hotell», forteller Per Denker Sørensen.

Moxy Tromsø
Ill: Core Hospitality

Om Core Hospitality
Core Hospitality er en dansk hotelloperatør som er uavhengig av merkevarer og fleksible til å betjene alle hotelltyper, og kan derfor implementere og drive nøyaktig det konseptet som passer best til eiendommen og beliggenheten til hotellet.

Core Hospitality vokste ut av Zleep Hotels og har siden etablert en sterk portefølje av hoteller; Best Western Plus i Kastrup og Moxy i Bergen og København. Bekreftede prosjekter inkluderer Moxy Tromsø, Fairfield Copenhagen og Residence Inn Copenhagen. Les mer på corehospitality.dk.