Norsk Byggebransje og Guardio Safety gir årets vinnere av Norges Hyggeligste Håndverker hver sin vernehjelm behørig merket med den flotte tittelen. Foto: Guardio Safety
Sist oppdatert: 18-08-2021

Årets Hyggeligste Håndverker engasjerer også utenfor landets grenser

Norsk Byggebransjes svenske parter, Guardio Safety står bak verdens første vernehjelm for bygg, anlegg og industri med Mips® Safety System.

Bedriften har hatt en eventyrlig reise i Sverige og har inntatt det norske markedet med full fart.

Små, men Rå!
Teknologi, forskning, brukervennlighet og komfort er lagt til grunn i utviklingen av hjelmen, i tett samarbeid med både kunder og brukere. Guardio Safety tatt vernehjelmen til nye høyder.

Norsk Byggebransje og Guardio Safety gir årets vinnere av Norges Hyggeligste Håndverker hver sin vernehjelm behørig merket med den flotte tittelen.

Guardio ARMET er den første industrielle sikkerhetshjelmen med Mips® og twlCEme
-Vernehjelmen er utviklet med fokus på økt sikkerhet, komfort og ergonomi.

-I 2020 la vi også til en digital sikkerhetsdimensjon i hjelmen, med twICEme, som er en integrert NFC-chip der brukeren kan lagre sin vitale personlige informasjon i tilfelle ulykken er ute, sier ansvarlig for marked og utvikling i Guardio Safety, Philip Karlsson.

Vil redde liv med fremtidens vernehjelm
Siden lanseringen av vernehjelmen med Mips®-teknologien, i mai 2019, har Guardio Safety inngått avtaler med aktører som Neumann Bygg, Intellity, Beijer Byggmaterial, Prevex, Würth AB og Derome Byggvaror med flere.

Les mer om Guardio Safety...