Smarter Solutions Sikrer Norges Hyggeligste håndverkere
I samarbeid med Smarter Solutions gir Norsk Byggebransje vinneren Norges Hyggeligste Håndverker, et GRIPPS Scaffolders Kit - 7 Tool Retractable.
Sist oppdatert: 18-08-2021

Sikrer Norges Hyggeligste Håndverker

Norsk Byggebransje er stolt partner av kåringen Norges Hyggeligste Håndverker. Et initiativ mange av våre kunder verdsetter og heier på.

En av dem er Smarter Solutions. Den populære bedriften med den store kompetansen er involvert i små og store byggeprosjekt over hele Norge, med solid fokus på HMS og elsikkerhet.

Jobb sikkert i høyden
Smarter Solutions jobber for at ansatte innen bygg, anlegg og industri skal få tilgang til smarte og brukervennlige produkter og løsninger med fokus på en trygg arbeidsdag, spesielt ved arbeid i høyden.

I samarbeid med Smarter Solutions gir vi vinneren og samtlige kategori vinnere av Norges Hyggeligste Håndverker et GRIPPS Scaffolders Kit - 7 Tool Retractable (Claw Hammer Edition)

I samarbeid med Smarter Solutions gir vi vinneren av Norges Hyggeligste Håndverker et GRIPPS Scaffolders Kit - 7 Tool Retractable (Claw Hammer Edition)

Sikkerhet, kvalitet og innovasjon
Daglig fokus på HMS er avgjørende for å forebygge og unngå ulykker. Gjennom å tenke på sikkerhet planlegging til utførelse sikrer man at alle kommer trygt hjem.

Jobb sikkert i høyden. Si farvel til fallende gjenstander og start arbeidet med å gjøre arbeidsplassen sikrere med effektive, brukervennlige og innovative produkter fra GRIPPS. Les mer om Smarter Solutions