Smarter Solutions - Smarte løsninger innen HMS og elsikkerhet
Smarter Solutions tilbyr smartere løsninger innen HMS og elsikkerhet for private og offentlige virksomheter over hele landet. Foto: Smarter Solutions 
Sist oppdatert: 07-06-2021 - Annonsørinnhold 

For dynamiske finnmarkinger er korona ingen hindring

Med 35 års samlet erfaring innen HMS og elsikkerhet valgte Stian Hætta Fjellheim og Ståle Berg å etablere nytt firma i august 2020.

Vi tilbyr en rekke tjenester, kurs og produkter innen HMS og elsikkerhet og kan bidra med vår kompetanse og erfaring i små og store prosjekter over hele landet.

Vi har erfaring, kompetanse og ambisjoner om å bli den foretrukne og ledende aktøren innen HMS og elsikkerhet i Norge. De tjenester vi leverer er det mange små og store bedrifter som ønsker å hente utenfra, forteller daglig leder Stian Hætta Fjellheim.

På merittlisten er bl.a. rådgivningstjenester til Rebaioli, kurs til Viking Redningstjeneste, personell på Statnett-prosjekter og leveranse av produkter til Equinor.

-Med vår sammensatte kunnskap fra olje- og gass sektoren, onshore og offshore, kraftbransjen, vindkraft, oppdrettsnæringen og bygg- og anleggsbransjen kan vi bidra til at flere små og store bedrifter oppnår like høy standard innen helse, miljø og sikkerhet og elsikkerhet som olje- og gassbransjen og kraftbransjen er kjent for.

Smarter Solutions AS
For oss er det viktig å lytte til våre kunder og levere tjenester tilpasset deres behov og ønsker. Noe vi fokuserer mye på når vi bistår våre kunder er bl.a å prøve å skape en bedre forståelse på viktigheten med det systematiske HMS-arbeidet.

Ikke bare sørge for at man tilfredsstiller de kravene som bl.a. stilles i Forskrift om systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid i virksomheter (Internkontrollforskriften), men også det mer praktiske HMS-arbeidet "ute i felten" samt risiko- og konsekvensforståelse som er utrolig viktig.

Vi leverer praktiske og gode HMS- løsninger og tiltak for å forebygge og unngå alvorlige ulykker og personskader, uønskede hendelser, øke effektiviteten og redusere kostnader.

Vi ønsker at alle skal ha det trygt og godt på jobben. Mer om våre tjenester

Smarter Solutions er enedistributør av ARESTA - produkter og løsninger i Norge.
Smarter Solutions er enedistributør av GRIPPS sine produkter og løsninger i Norden.

Kompetanse og personell når du trenger det
Rådgivning innen HMS og elsikkerhet er grunnmuren for det vi gjør. Det inkluderer også muligheten til å hjelpe våre kunder med erfarent, dyktig og entusiastisk personell til små og store oppdrag over hele landet.

Vi kan bidra med personell til stillinger som bl.a. prosjektleder, HMS-leder, HMS-rådgiver, SHA- rådgiver, miljørådgiver, yrkeshygieniker, Safety Performance Coach, LfS - Leder for sikkerhet og energimontør.

Alle våre medarbeidere snakker og forstår norsk og/eller engelsk godt, noe som er veldig viktig både i et krevende og i et sosialt arbeidsmiljø.

Vi er i godkjenningsregisteret til Arbeidstilsynet og medlem i NHO Service og Handel.

Smarte produkter og løsninger
Både vi og våre kunder jobber mye i høyden. Derfor var det naturlig for oss å kombinere våre
tjenester med smarte og brukervennlige produkter og løsninger med fokus på en trygg arbeidsdag,
også ved arbeid i høyden. Alle skal komme trygt hjem.

Produktene er designet med de høyeste sikkerhetsmarginer og krav og testet utover kravene i internasjonale standarder, av uavhengige test organer som har internasjonale akkrediteringer innen sikkerhet. Foto: 

Smarter Solutions er enedistributør av GRIPPS sine produkter og løsninger i Norden

GRIPPS ble etablert i 1993 i Australia og har kunder i bl.a. olje- og gassbransjen, vindkraftbransjen, bygg- og anleggsbransjen, kraftindustrien og gruveindustrien over hele verden, og deres produkter og løsninger er nå endelig tilgjengelig i Norden gjennom samarbeid med oss i Smarter Solutions AS.

GRIPPS har svært effektive, brukervennlige og innovative produkter og løsninger for å sikre verktøy og utstyr ved arbeid i høyden og forebygge og hindre fallende gjenstander og er nå et verdensledende selskap innen dette feltet. Les mer

Smarter Solutions er enedistributør av ARESTA - produkter og løsninger i Norge. ARESTA har meget effektive, brukervennlige og innovative produkter, og er resultatet av omfattende global forskning, innovasjon og en omfattende utvikling innen design og brukervennlighet for å lage best mulige produkter og løsninger for å redusere risikoen ved arbeid i høyden.

Produktene er designet med de høyeste sikkerhetsmarginer og krav og testet utover kravene i internasjonale standarder, av uavhengige test organer som har internasjonale akkrediteringer innen sikkerhet. Les mer

Vi kan bidra med vår kompetanse og erfaring i små og store prosjekter over hele landet. Rådgivning, personell, kurs og produkter for en smartere og tryggere arbeidshverdag. 

Ta kontakt så forteller vi mer