Previous
Next
ARESTA Plus Safety Helmet. En meget behagelig og sikker hjelm med oppsett for bl.a. visir, hodelampe og øreklokker. Foto: Smarter Solutions
Sist oppdatert: 07-07-2021 - Annonsørinnhold

ARESTA - Sertifisert sikkerhetsutstyr

Daglig fokus på HMS er avgjørende for å forebygge og unngå ulykker. Gjennom å tenke på sikkerhet planlegging til utførelse sikrer man at alle kommer trygt hjem.

«Arbeidstilsynets statistikk over arbeidsulykker med alvorlig personskader viser at fall er den typen ulykker som fører til flest skader og dødsfall i bygge- og anleggsnæringen. Et fellestrekk ved disse ulykkene er at flesteparten av dem høyst sannsynlig kunne vært unngått med forskriftsmessig sikring»
Kilde: Arbeidstilsynet

Sikkerhet, kvalitet og innovasjon
ARESTA sine produkter er resultatet av omfattende global forskning, innovasjon og en omfattende utvikling innen design og brukervennlighet for å lage best mulige produkter og løsninger for å redusere risikoen ved arbeid i høyden.

Aresta sitt raskt voksende gode rykte, er fra deres forpliktelse til å tilby sertifisert sikkerhetsutstyr med avansert og god beskyttelse til en meget bra pris.

Effektive, brukervennlige og innovative produkter
ARESTA produkter er designet med de høyeste sikkerhetsmarginer og krav og testet utover kravene i internasjonale standarder, av uavhengige testorganer som har internasjonale akkrediteringer innen sikkerhet.

Vår oppdrag er å skape et skadefritt miljø ved arbeid i høyden, ved innovasjon i utforming av produktsikkerhet, kvalitet, dyktighet og integritet innen produktdesign, samt opplæring, levering og god kundeservice.

Smarter Solutions er enedistributør i Norge og tilbyr ARESTA produkter og løsninger. Se katalogen for en bedre oversikt og ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Ta kontakt så forteller vi mer