Når komfort, passform og kvalitet teller
-Jeg trenger kneputer som faktisk havner på knærne, ikke midt på leggen når jeg skal jobbe på gulvet. Du kan le, men det er en utfordring for meg som er kort i beina. Foto: Privat 
Sist oppdatert: 24-10-2022 - Annonsørinnhold 

Når komfort, passform og kvalitet teller

-Verdien av godt arbeidstøy og gode arbeidssko kan ikke måles i penger. Det handler om helse, miljø og sikkerhet.

Det sier tømrer Morten Andreassen, også kjent som @tomrar_minttu på Instagram og Tiktok.

-Det handler om å kjenne seg komfortabel på jobb, stolt av sitt håndverk og bedriften man  representerer. Man retter ryggen litt ekstra og blir en god ambassadør for fag, bedrift og bransje.

-Jeg har prøvd utrolig mye arbeidstøy gjennom min karriere som tømrer og sjåfør. Jeg er en kraftig mann, litt brei over ræva og kort i beina, ler han.

-Jeg vil kunne bøye meg i alle arbeidsstillinger min hverdag krever, uten å være redd for at buksene sprekker.

-Jeg trenger kneputer som faktisk havner på knærne, ikke midt på leggen når jeg skal jobbe på gulvet. Du kan le, men det er en utfordring for meg som er kort i beina.

-Jeg vil kunne bevege meg lett når jeg klatrer i stillas og skal inn og ut av betongbilen.

JobbPartner Arbeidsklær

Arbeidsklær til kvinner og menn med komfort, passform og kvalitet
-Jeg er en av mange som digger at stadig flere damer velger håndverksfag!

-Vi har et felles ansvar for å ønske dem velkommen og inkludere dem på arbeidsplassene, og arbeidsgiverne har et ekstra ansvar for at de også skal få tøy tilpasset damer.

Arbeidstøy og skotøy skal være tilpasset arbeidet som skal utføres, arbeidsplassen og årstiden. Det kan man lese mer om på Arbeidstilsynet.

-Håndverkere, uansett kjønn, er like unike som alle andre, med ulike behov for passform, størrelser, funksjoner og komfort.

-Jeg er takknemlig for at JobbPartner fant meg og tok kontakt. Jeg ble møtt av en leverandør som var oppriktig interessert i min hverdag og mitt behov. Hva skal du ha klærne til, hvilke funksjoner har du bruk for, hva er viktig for deg?

-For meg skapte arbeidsbuksene fra Labrador en helt ny arbeidsdag. Buksene har alle funksjoner jeg trenger, passformen helt perfekt og og materialet er stretch som gjør at buksene er med på alle mine krumspring i løpet av arbeidsdagen.

-Min påstand er at arbeidstøyet påvirker den jobben jeg gjør. Derfor anbefaler jeg alle håndverkere å
ta kontakt med JobbPartner.