Sist oppdatert: 21-09-2022 - Annonsørinnhold 

Arbeidsklær for proffer - Når kvalitet teller 

Profesjonelle og stolte fagfolk skjønner verdien av godt håndverk. For å gjøre en god jobb trenger man kompetanse, godt verktøy og skikkelig gode arbeidsklær.

Arbeidsklær som fungerer, som tåler at det stilles krav til komfort, kvalitet, funksjon og design. 

I 25 år har vi lyttet, vært innovative, endret oss, presentert nyheter og våget å alltid være et steget foran.

Klær skaper folk, sies det. Hva gjør da dårlige klær?

Byggebransjen har mange krevende yrkesgrupper, med arbeidsoppgaver både innvendig og utvendig, i et langstrakt land med skiftende sesonger og mye vær.

Arbeidstøyet skal gjøre deg i stand til å utføre dine arbeidsoppgaver på en trygg, praktisk og god måte, samtidig som de beskytter mot både vær og fare. 

Bedriftene er forpliktet til å stille med nødvendig personlig verneutstyr og de ansatte er lovpålagt å bruke dette. Verneutstyret skal passe til den enkelte arbeider. Kilde: Arbeidstilsynet

Vi mener at moderne arbeidsklær gjør mer

-Beskyttelse mot vær og vind er en selvfølge, men arbeidsklær må også være klær du føler deg komfortabel i, sikrer god bevegelighet og forenkler arbeidsdagen.

-Alt dette må gode arbeidsklær kunne gjøre og det uten at det går ut over kvalitet og/eller slitestyrke sier daglig leder Ronny Stian Hopland i JobbPartner Måløy.

Trivsel og komfort
Når man trives i klærne man har på seg, signaliserer man seriøsitet og blir en enda bedre ambassadør for firma og arbeidsgiver. Komfortable arbeidsklær påvirker arbeidsmiljøet, øker effektiviteten og reduserer sykefraværet.

Rett produkt, på rett plass til rett tid
-Kombinasjonen av kvalitetsprodukter og god service er et vinnende konsept for vår del.  

-Jobbpartner Måløy leverer arbeids- og fritidstøy gjennom butikken i hjertet av Måløy, i tillegg til vår egen nettbutikk utviklet for proffene.

-Vi har tilgang til fullsortiment fra alle våre leverandører og har bredt lagerført utvalg av produkter og farger på lager. Jobbpartner er en del av Nor Tekstil-konsernet.

JobbPartner Arbeidsklær

Hva sier håndverkerne som bruker klær fra JobbPartner?

-Jeg går 20-25.000 steg hver dag, både ute og inne. Utvendig i all slags vær, innvendig på betong eller tregulv, det klatres opp og ned på stiger, stillaser og lifter.

-Gode arbeidssko er avgjørende for min helse. Kvalitetssko koster adskillig mindre for arbeidsgiveren enn om jeg blir sykemeldt en dag. Martin, Montør

-Jeg og mine kolleger jobber i et stort firma, vi er kvinner og menn, unge som voksne, store og små. Frustrasjonen er stor over at vår arbeidsgiveren velger billig «standard arbeidstøy» som ikke er tilpasset våre personlige behov. Martine, Elektriker 

-Komfort og brukervennlighet er avgjørende, vi gjør mange rare bevegelse i løpet av arbeidsdagen. Pris måles mot kvalitet, klærne skal tåle bruk og vask uten at man stadig må kjøpe nytt. Georg, Maler