Godt fottøy betyr alt for meg som stolt håndverker
-Solide sko som passer til våre individuelle føtter bidrar til mindre slitasje og mindre fravær. Hva koster en dags sykemelding - kontra et par gode sko? Foto: Privat
Sist oppdatert: 24-10-2022 - Annonsørinnhold

Godt fottøy betyr alt for meg som stolt håndverker

-Gode arbeidsklær og godt fottøy er alfa og omega for oss håndverkere, sier tømrer Morten, også kjent som @tomrar_minttu på instagram og tiktok.

Den halvgale bergenseren deler sin arbeidsdag med en herlig blanding alvor og humor. Hans engasjement for skotøy spesielt har gjort han til ambassadør for JobbPartner i Måløy.

-Det forbauser meg daglig at arbeidsgivere fortsatt ikke forstår at en investering i gode arbeidsklær og solide arbeidssko bidrar til at man tiltrekker, ansetter og beholder sine ansatte!

-La meg ta et eksempel; mange (de fleste, i min mening) håndverkere får standard vernesko fra sin arbeidsgiver. Passer ikke skoene bra får man beskjed om å “kjøpe innleggssåler”. Innleggssåler hjelper aldri på dårlige sko!

-Solide sko som passer til våre individuelle føtter bidrar til mindre slitasje og mindre fravær. Hva koster en dags sykemelding - kontra et par gode sko?

En investering på 10-20 kroner pr dag forhindrer sykemeldinger
-Godt fottøy betyr alt. Jeg jobber som tømrer og kjører betongbil, lange arbeidsdager er helt normalt. Arbeidsdagen inkluderer mange ulike arbeidsstillinger, som er mer eller mindre behagelig, ler han.

JobbPartner Arbeidsklær

-Jeg klatrer opp og ned på stillaser, jobber på tak, gulv og ujevnt underlag utendørs.

-Arbeidsskoene skal bære meg og ta vare på føtter, ankler, knær, rygg og resten av kroppen 12-13 timer daglig. Uten at jeg er sliten når jeg kommer hjem, for der venter små barn på at pappa fortsatt skal ha overskudd til dem.

-Etter 20 år i bransjen har jeg gått i mange dårlige vernesko, som har slitt mer på kroppen enn vanlige joggesko.

-Etterhvert som jeg blir eldre og mer fornuftig er jeg bevisst på at min kropp skal holde lenge, og til mer enn bare jobb. Jeg vil jo ha en god helse når jeg blir pensjonist.

-Belastnings og slitasjeskader har gjort at mange håndverkere har sluttet i yrket.

-Det handler selvsagt om mer enn bare bekledning. Personlig vil jeg påstå at det med gode sko, som passer din fot og dine behov i hverdagen er gull verdt.

-Mine favorittsko er Arbesko Umeå 949. Disse skoene har endret arbeidsdagen min, det er nesten som å gå på  skyer og jeg finnes ikke sliten i beina når skoene tas av på kvelden.

Bredt utvalg
-Markedet flommer over av vernesko, men det var først hos
JobbPartner Måløy at jeg opplevde å bli hørt. De stiller spørsmål for å forstå mine behov, de bryr seg oppriktig om hvem jeg er og hva jeg trenger, og leter alltid etter det beste produktet for meg.

-De tok meg også på alvor når jeg slaktet et par vernesko som ikke fungerte for mitt bruk.

-JobbPartner Måløy er en solid aktør i markedet med innblikk i byggebransjen og stor kunnskap om produkter, kvalitet og løsninger. Med service i særklasse er det lett å anbefale dem som leverandør, avslutter tømrer Morten.