F.v Aslaug Haukeland Mosebø, AF Betonmast, Tobias Silenti Hellerud, Bravida Norge AS og Viktoria Amble Larsen, AF Betonmast. Foto Intellity
Sist oppdatert: 06-12-2021 - Annonsørinnhold

Intellity - i vinden som aldri før

Sikkerhetsselskapet Intellity tilbyr innovative løsninger som sikrer de mange verdiene som finnes på bygge- og anleggsplassen din.

Uansett størrelse og kompleksitet hjelper de til med å sikre bygg- og anleggsplasser mot kriminelle. 

Skolebygg i Drammen
I Drammen kommune sikrer de byggeprosjektet Brandengen skole på oppdrag av HENT.
Skolebygget på 3.000 kvadratmeter, med en kostnadsramme på 258 millioner skal stå klart til skolestart 2022. 

-Vi er ufattelig fornøyd med Intellity. Alt vi gjorde var å sette opp hardware som vi kan plukke ned og ta med oss til neste byggeplass. Engangsinvesteringen er kanon, Butrint Shabanaj, avdelingsleder i Bravida.

Næringsklynge i Oslo
Den Oslo baserte bedriften har også sikret seg oppdraget på bransjens nye storstue Construction City. AF Gruppen og Betonmast bygger næringsklyngen, en entrepriseavtale verdt nær 2, 7 milliarder kroner er nå på plass.

Milliardprosjektet blir et stort kompleks på 85 000 kvadratmeter og vil romme nesten 40 aktører innenfor bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen. 

AF Gruppen og Betonmast skal bygge næringsklyngen Construction City i Oslo. En entrepriseavtale verdt nær 2, 7 milliarder kroner er nå på plass.

OBOS, AF Gruppen og Betonmast har som ambisjon å flytte inn på området med sine hovedkontorer med planlagt innflytting i 2024.

-Det er veldig kjekt å få lov til å sikre byggebransjens nye storstue, vi skal jo også flytte inn her, så da er det ekstra moro.

Foto Intellity

-Gode referanser gjorde at vi fikk levere kameraløsningen vår her, levert i samarbeid med Bravida Fire and Security avd. Oslo, og allerede etter et par dager hadde vi skremt vekk uønsket besøk. 

-Det er bra at kunden får se umiddelbare resultater. Det her er jo en helt annen, og ikke minst mye mer effektiv, måte å sikre en byggeplass på enn det de aller fleste velger.

-I tillegg er god sikkerhet bærekraftig, noe jeg ikke tror alle tenker så mye på, sier daglig leder Eigil Heltne.

-Intellity er lite ressurskrevende, lett å montere og kostnadseffektivt. Jeg kan trygt anbefale dem til flere. Det fortalte Erik André Hølmo, anleggsleder Veidekke i Oslo til Norsk Byggebransje i september. Les saken

Kjøpesenter i Oslo
-Noe av det kjekkeste med jobben vår er å følge prosjekter fra start til slutt. Bygninger vokser og bygninger får liv, sier daglig leder Eigil Heltne. 

-På Holmlia senter stod vi for sikringen av prosjektet på oppdrag av Betonmast, der vi blant annet forhindret syv tyveriforsøk utenom arbeidstid. 

-Vi som jobber i Intellity har lang erfaring fra sikkerhetsbransjen og bygge- og anleggsbransjen. Vi vet hvilke utfordringer byggherrer, entreprenører og underentreprenører møter hver dag, og vi har løsningene som hjelper dem å møte disse. 

-Gjør som Betonmast, HENT, Bravida og AF Gruppen med flere, la oss fortelle og vise hvor enkelt god sikkerhet skal være, avslutter Heltne