Far og sønn er glad for hvert et oppdrag. Alle er unike på sin egen måte og det viktigste for Lillehammer Laserdesgin er å alltid å levere et godt resultat, så raskt som mulig, til en konkurransedyktig pris. Foto privat. 
Sist oppdatert: 06-06-2022

Alt fra spesialoppdrag til masseproduksjon

-Vi har fått mange nye kunder og oppdrag siste kvartalet, det er kjempegøy sier daglig leder Stian Andre Furuheim i Lillehammer Laserdesign til Norsk Byggebransje.

-Innredningsdetaljer til en hytte, skilt til boliger, ulik veggdekor og kaffekopper m.m. Noe har vi gjort før, mens andre oppdrag utfordrer både kreativiteten og kunnskapen. Ekte nordlendinger er tøffere enn toget og sier heller ja enn nei, ler han.

-Vi har besøkt og stilt ut på ulike messer, annonsert en del og fått litt omtale rundt omkring.

-Takket være dere i Norsk Byggebransje fikk vi også være med på finalen av Norges Hyggeligste Håndverker, det er klart vi skaper kontakter der vi kan.

Les også: Far og sønn investerte 1 million i hobby

Vi forstår at det er stor variasjon og bredde i det dere gjør, alt fra masseproduksjon til spesialleveranser. Gi oss noen eksempler

-Ærlig talt er vi glad for hvert et oppdrag, alle er unike på sin egen måte og det viktigste for oss er alltid å levere et godt resultat, så raskt som mulig, til en konkurransedyktig pris.

-For oss er det nettopp variasjon og bredden på oppdrag som er morsomt.

-Det oppdraget som har gitt oss mest oppmerksomhet og flest positive tilbakemeldinger er premien dere bestilte til hovedvinner og kategori vinnere i årets Norges Hyggeligste Håndverker.

-Spesialoppdrag som dette er givende, produktet er unikt og antallet begrenset.

-Vi ble kontaktet av en entreprenør som hadde en idé og en skisse til et noe større skilt, 30 x 130 cm med gatenavn og nummer på.

-Skiltene skulle monteres som en integrert i del av fasader i betong og tre.

-Tilbakemeldingen etter leveranse er positiv, så dette håper vi skal utvikle seg til et godt og gjerne langsiktig samarbeid.

-Vi er ekstra stolt av leveransen til en tidligere proff langrennsløper fra det norske herrelandslaget.

-Han tok kontakt med oss i forbindelse med oppussing av sin hytte. Han ville ha cortenstål i innredningen, blant annet en vegg, detaljer over kjøkkenvasken og på en kjøkkenøy.

Lillehammer Laserdesign kan lage det aller meste i ulike typer stål. Foto: Privat

-Kunden leverte en skisse og eksakte mål, og vi tok oppgaven på strak arm.

-Her valgte vi 1,8 mm cortenstål siden han ønsker at overflaten skal blir rustfarget over tid. Alltid artig å levere til en kunde som er kjempefornøyd.

-Akkurat nå graver vi kaffekopper for harde livet. Koppene er tilsvarende de vi laget for Norsk Byggebransje. 40 stykker som skal bli julegave til ansatte, så vi nevner ingen navn, smiler han lurt.

-Ja, så har vi akkurat levert en kul dekor vegg. Kunden hadde lest om oss hos dere og tok kontakt med en idé og noen bilder av lignende “treskaller”, som vi har valgt å kalle dem.

-Det er alltid mulig å lage egne filer før produksjon, men det medfører ekstra tidsbruk og kostnader. Her tok vi oss tid sammen med kunden til å finne eksisterende filer som vi kjøpte, før vi tilpasset fil og materialvalg til produksjon.

-Utrolig morsomt oppdrag, hvor vi valgte 3 mm svart stål som er lakkert for å sikre lang varighet.

Foto: Privat

-Disse er produsert for innendørs bruk, men det er fullt mulig å lage tilsvarende for dekorasjon utendørs.

-Vi er sjelden komfortable med å skryte, men disse ble utrolig stilige og dekorative, og kunden er strålende fornøyd.

Samarbeidet med dere er helt topp

-Vi er langt mer komfortable med å skryte av samarbeidet med dere i Norsk Byggebransje! Dere bryr dere oppriktig om oss, våre ambisjoner og ønsker.

-Dere utfordrer, stiller spørsmål til dere forstår, bidrar med ideer og innspill, dere har blitt en verdifull sparringspartner på flere plan for oss.

-Helt siden starten av vårt samarbeid har det vært tydelig kommunikasjon hele veien, samarbeidet med dere er helt topp. Vi liker måten dere jobber på og gleder oss til videre samarbeid i 2023, avslutter Furuheim.