Previous
Next
-Vi er veldig fornøyd med våre nye lokaler. Barnehagen er estetisk veldig pen, samt godt bygd for å kunne fungere som en barnehage. Foto: Mari Jensen, Tjenesteleder Jarenga barnehage/Treko AS
Sist oppdatert: 24-02-2021

Jarenga barnehage

Jarenga Barnehage flyttet på nyåret inn i nye, flotte lokaler. Den nye barnehagen som er bygd av Georg Andresen & Sønner, strekker seg over tre etasjer og har plass til 168 barn.

Bygget er kledd i vedlikeholdsvennlig, mørkebrun bambus, har store, flotte vinduer som slipper inn mye lys og på taket er det montert solcelleanlegg som produserer rundt 34.000 kWh/år.

Den nye barnehagen erstatter de to midlertidige barnehagene Jarenga barnehage og Storenga barnehage. Vi tok oss en prat med Mari Jensen, som er tjenesteleder/styrer i Bærums nyeste barnehage. 

Hvordan har ansatte og barna funnet seg til rette i det flotte bygget?
-Vi er veldig fornøyd med våre nye lokaler. Barnehagen er estetisk veldig pen, samt godt bygd for å kunne fungere som en barnehage.

-Vi har brukt tid på å bli kjent og sette litt sjel og kjærlighet i veggene. Barnehagen har flere fellesrom som innbyr til spennende lek for barna, og gode avkoblingssteder for personalet når de trenger en pause. Kontoret mitt ligger i et naturlig krysningspunkt for de ansatte, noe som hjelper med å drive med god nærledelse og oppfølging. Vi stortrives alle sammen!

Hvordan har prosessen vært fra planlegging til ferdigstillese. Har dere som brukere fått satt deres preg på sluttresultatet?       
-Vi har vært involvert i store deler av prosessen. Som styrer har hatt møter med arkitekt/interiørdesignere og andre for å sikre gode fargevalg, og at det står i stil med de møbler, og inventar vi ønsker i en barnehage.

Treko AS - Den perfekte hagen

-Det er selvfølgelig noe ved selve utformingen som er bestemt på forhånd, men jeg føler vi har hatt stor innflytelse i selve prosessen «ny barnehage». Det har vært kjempespennende og krevende. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

To barnehager er slått sammen, hvordan påvirker det hverdagen? 
-Det at to barnehager som er slått sammen påvirker arbeidsdagen vår på en god måte. Det er selvfølgelig både spennende og utfordrende å slå sammen to kulturer (det vil det være uansett bransje), men med flinke, kompetente folk i begge barnehagene fungerer vi veldig godt sammen som en enhet. 

Den nye barnehagen er bygd etter BREEAM very good metodikken. Er det noe dere merker med tanke på innemiljø, støy og arbeidsmiljø generelt?

-Innemiljøet i barnehagen er meget godt. Ventilasjonen og annet teknisk anlegg er under prøvedrift og vi får gitt tilbakemeldinger, som gjør at det stadig blir bedre.

-Vi har lydabsorberende plater på veggene i alle rom, noe som er med på å bidra til et godt innemiljø. Vi føler disse gjør jobben og de ansatte har gode arbeidsdager i barnehagen.

-I tillegg er barnehagen veldig lydtett og det føles godt. Vi har tre baser pr torg, som gjør at både barn og voksne å kunne trekke seg inn på ett rom, og sette i gang med aktiviteter, og kjenne at lyden utenfor blir dempet. Vi opplever at barnehagen er et bra sted å være med tanke på arbeidsmiljø, inneklima og støy, avslutter Jensen. 

Luftkvalitet AS - ventilasjonsentreprenør
Brenden og Co Stillasutleie

Stolte aktører: 
TreKo AS produserer og monterer støyskjermer, levegger, stakittgjerder og porter. Vår sentralt plasserte elementfabrikk på Hønefoss gir unike muligheter for tilpasning av løsninger etter kundens ønske. På våre hjemmesider finner man utfyllende informasjon om våre produkter, design og de montasjeløsninger vi tilbyr i østlandsområdet.

Brenden & Co Stillasutleie AS, den største leverandøren av stillaser på Østlandet og den klart største leverandøren av stillaser til rehabiliteringsmarkedet i Oslo. Brenden & Co er en fjerdegenerasjons bedrift med lange tradisjoner innen stillasfaget. Med et team på 85 fagfolk som står klare til å møte dine behov, er Brenden & Co dedikerte til å levere en sikker og stabil arbeidsplattform til sine kunder til avtalt tid og avtalt pris.

Som ventilasjonsentreprenør prosjekterer, installerer og utfører Luftkvalitet AS, service på ventilasjon- og klimaanlegg i Oslo og østlandsområdet. Selskapets overordnede mål er å levere anlegg av høy kvalitet, skape gode relasjoner og beholde fornøyde kontraktspartnere innen serviceavtaler. 

Aktører: 
Østerås Bygg, Trigonor, Autronica Fire & Security, Firesafe,  Låssenteret, Noractor, Thermo Control, Norrøna Storkjøkken, DormaKaba Norge, Solenergi Fusen, Malermester Buer, Christiania Brannteknikk, HiTech Energy, Bærum Rørleggerbedrift, Komplett Elektro Installasjon, Norske Bæresystemer, Radonmannen, JE Fjellsprenging, Oslo Oppmåling, Firing & Thorsen, PCS Stokke Stål, SLS Montasje, Kircon, SRO, Idema, Gulventreprenøren