Stefan Myhre Pettersen. Foto: Lindab
Sist oppdatert: 23-02-2023 Pressemelding 

Ny salgssjef Ventilasjon Norge i Lindab

Lindab har slått sammen ansvarsområdene kanalsystemer og lufttekniske produkter, og ny salgssjef for disse områdene er Stefan Myhre Pettersen.

- Stefan kommer fra rollen salgssjef lufttekniske produkter og var naturlig valg for denne rollen når den ble skapt, sier administrerende direktør Eirik Austad.

Stefan har igjennom 7 år hatt flere roller i selskapet, og er klar for nye utfordringer

Posterboy

- Stefan er en naturlig leder, med stor kunnskap og interesse for faget og ny teknologi. Noe som Lindab har hatt og vil få stor glede av i mange år, kommer det fra salgsdirektør Ståle Svensson.

Bølgeblikk Arkitekter | Edvardsløkka omsorgssenter

- Stefan er en av hovedarkitektene i vårt samarbeid med Airthings, et samarbeid som viser at Lindab har produkter som vekker stor interesse.

- Han har allerede stukket seg frem og på en måte blitt Lindabs posterboy utad smiler Svensson.

- Lindab AS har fokus på prestasjons- og personlig utvikling. Hver enkelt får tett oppfølging og muligheter til å ta utviklingssteg ut fra egne forutsetninger, da det gir de beste resultatene.

- Ønsker man seg videre i organisasjonen er det fullt mulig og vi har mange eksempler på ansatte som starter ett sted og går gradene internt i organisasjonen, Stefan er en av dem. avslutter Anita Ueland, Direktør for Mennesker og Kultur i Lindab.