Raskt salg av eksklusive leiligheter i Asker
Leilighetene ved Asker stasjon vil ligge i en grønn lunge og få et eksklusivt preg med beplantning, flott steinsetting og grøntarealer rundt byggene og gårdsrommet. Ill: Bane NOR Eiendom
Sist oppdatert: 24-05-2022

Perlen selger over all forventning 

Like ved Asker stasjon har Bane NOR Eiendom akkurat satt spaden i jorden etter at salget har gått over all forventning. 44 av 68 leiligheter i Perlen Asker er allerede solgt.

Perlen Asker er et boligprosjekt i regi av Bane NOR Eiendom og Skaaret Eiendom. Leilighetene ligger delvis på et gammelt sporområde og som de fleste av Bane NOR Eiendoms prosjekter: rett ved en togstasjon. 

-Vi er landets ledende knutepunktutvikler. Å bo sentralt ved sentrum og togstasjonen gjør livet enklere og hjelper folk til å la bilen stå.

-Det er vinn-vinn for miljøet og de som bor på knutepunktet, sier utviklingsdirektøren i Bane NOR Eiendom, Morten Austestad, i en melding. 

SmartDok. Alt i en app

Leilighetene ved Asker stasjon vil ligge i en grønn lunge og få et eksklusivt preg med beplantning, flott steinsetting og grøntarealer rundt byggene og gårdsrommet.

Prosjektet er utviklet sammen med 4B Arkitekter, og det er lagt vekt på å utforme en bebyggelse som passer inn i villaområdet det blir en del av. Alle leiligheten har blitt optimalisert for å gi variasjon, bra planløsninger og gode lysforhold.

Alle får balkong eller terrasse og tilgang til felles uteareal. 

-Perlen Asker tilbyr høy kvalitet i arkitektur, materialer og løsninger. Vi har 2 til 4-roms på 40 til 162 kvadratmeter så alle kan finne noe som passer uansett behov og livssituasjon.

-Spesielt flott er lysforholdene og hvordan balkonger og terrasser er tilrettelagt så det blir mest mulig solskinn inn i hvert hjem,» forklarer prosjektsjef for Bane NOR Eiendom, Sven Kruse-Jensen. 

Fakta: 

  • Det er per i dag solgt 44 av 68 leiligheter 
  • Snittpris 104.000 kroner per kvadratmeter 
  • Byggestart mai 2022 
  • Innflytting våren 2024 
  • Totalentreprenør er Asker Entreprenør