Prisvinnende arkitektfirma utvider med nye partnere
-Det er med stor glede vi ønsker Susanne Joys og Klaus Mikkelsen velkommen som partnere. De er begge dyktige arkitekter med dype røtter i vårt DNA, og på hvert sitt felt har de vært drivende i utviklingen av vår rådgivning og mange av våre mest fremtredende prosjekter. Anders Strange, stiftende partner og daglig leder i AART i Norge. Foto: AART
Sist oppdatert: 09-03-2021

AART utvider med to nye partnere 

Det skandinaviske arkitektfirmaet AART har hatt stor suksess i Norge, med prosjekter som Vikingtidsmuseet på Bygdøy, Stavanger Universitetssykehus på Ullandhaug og Papirhuset i Moss. Nå øker de fokus på Norge og utvider med to nye partnere. 

-De siste årene har vi opplevd en fantastisk utvikling med stadig flere samarbeid med ambisiøse byggherrer i Norge og resten av Skandinavia. Å utvide partnerkretsen er derfor et naturlig skritt i vår norske vekst, vårt faglige grunnlag og fortsatte kundefokus, forteller Anders Strange, stiftende partner og daglig leder i AART i Norge, i en melding

-Det er derfor med stor glede vi ønsker Susanne Joys og Klaus Mikkelsen velkommen som partnere. De er begge dyktige arkitekter med dype røtter i vårt DNA, og på hvert sitt felt har de vært drivende i utviklingen av vår rådgivning og mange av våre mest fremtredende prosjekter.

I partnerkretsen ser vi derfor frem til et enda tettere samarbeid med dem begge, tilføyer han.

Brenden & Co Stilasutleie - Jordal Amfi

Setter kunderelasjoner øverst på agendaen
Med de nye partnerutnevnelsene i Norge setter AART sine relasjoner til norske kunder og samarbeidspartnere øverst på agendaen. For som ny partner trer kunderelasjonssjef Susanne Joys inn i ledelsen av AARTs norske aktiviteter, hvor hun sammen med resten av ledelsen vil sikre et fortsatt fokus på å styrke dialogen med kundene – noe som er solid nedfelt i AARTs DNA med effekten av arkitekturen for øye.

I forlengelse av dette trer prosjekteringssjef Klaus Mikkelsen inn som ny partner i teamledelsen av AARTs norske aktiviteter, hvor han vil bidra til å ivareta spesifikke kundeforhold og videreutvikle firmaets prosjekteringsfaglige ekspertise.

Det vil han gjøre med fokus på godt samarbeid, sammen med den øvrige teamledelsen. I dette samarbeidet blir kunder møtt av et team som er dedikert til å sikre arkitekturens kvalitet og effektpotensiale fra konsept til ferdig bygg.

Står bak Norges nye verdensattraksjon
AART er et av Skandinavias ledende arkitektfirmaer med 150 ansatte på kontorer i Oslo, Stockholm, København og Aarhus. Herfra tilbyr AART rådgivning til byggherrer over hele Skandinavia, for å utvikle organisasjoner og lokalsamfunn med arkitektur som katalysator.

For tiden er AART engasjert i utviklingen av mer enn en million kvadratmeter på tvers av skala og sektor – blant annet viktige prosjekter som Norges nye kulturelle verdensattraksjon, det nye Vikingtidsmuseet på Bygdøy, og Skandinavias største byggeprosjekt for øyeblikket: Stavanger Universitetssykehus på Ullandhaug.

Med de nye partnerutnevnelsene vil ledelsen av AARTs norske arkitektbedrift bestå av stiftende partner Anders Strange som daglig leder, samt partnerne Susanne Joys og Klaus Mikkelsen.