Ny salgsdirektør: Marius Hegge er ny salgsdirektør for boligprodusenter i Optimera. Foto: Optimera
Sist oppdatert: 25-09-2024 Pressemelding 

Ny salgsdirektør i Optimera

Marius Hegge er ansatt som ny salgsdirektør for boligprodusenter i Optimera. Han vil nå også inngå i ledergruppen for Optimera Proff og Montér.

Hegge kommer fra jobben som nasjonal salgssjef med det samme ansvarsområde i Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør.

Skarpnes solcelletak - Bestill gratis tak sjekke her

- Etter snart fem år i Optimera er jeg veldig fornøyd med å få hovedansvaret for salg inn mot de mange, langvarige og gode samarbeidspartnerne vi har blant boligprodusentene.

- Samtidig vil jeg jobbe aktivt for å ønske nye kunder velkommen på laget.

- Med ressursene og den brede kompetansen vi har i hele vår landsdekkende organisasjon, er det utelukkende med glede jeg tar fatt på denne jobben, sier den nyutnevnte salgsdirektøren for boligprodusenter.

Hegge er utdannet håndverker og har tidligere jobbet med teknisk tegning.

Han har også bakgrunn fra leverandørbransjen – blant annet som prosjektleder hos takprodusenten BMI Group og salgsingeniør hos vindusprodusenten NorDan.

Stolt over å jobbe for en multispesialist

- Det som gjør Optimera til en perfekt arbeidsplass er den anseelsen vi nyter ute i bransjen, og det faktum at vi er en multispesialist som kan levere spisskompetanse på de aller fleste områder.

- I min stilling får jeg også muligheten til å jobbe tett med alle våre regioner og 150 byggevarehus for å gjøre en best mulig jobb for kundene våre.

- Det er givende, samtidig som det gjør meg stolt over å tilhøre en slik organisasjon, sier Hegge.

Han er nå ansatt som en av to salgsdirektører for Optimera Proff og Montér.

- Marius har over tid vist seg som en sterk leder som tar i bruk hele vår enestående og landsomfattende salgsorganisasjon for å levere best mulig verdi til våre mange samarbeidende boligprodusenter.

- Jeg ser frem til å jobbe tett med ham fremover for å bli enda bedre på dette svært viktige området for Optimera, sier direktør for salg og drift i Optimera, Petter Gram.