Håvard Tjore tiltrådte rollen som ny regiondirektør i byggevirksomheten for Vestlandet 1. september.
-Å kunne bli med på laget og jobbe for økt verdiskaping, styrket kompetanse og ikke minst å få ta del i reisen mot en grønnere byggebransje, er motiverende. Jeg ser frem til en veldig spennende tid fremover. Foto: Skanska Norge
Sist oppdatert: 11-10-2021

Ny regiondirektør i Skanska 

Håvard Tjore tiltrådte rollen som ny regiondirektør i byggevirksomheten for Vestlandet 1. september.

- Det er med stolt optimisme jeg nå har gått inn i stillingen som regiondirektør i Skanskas byggvirksomhet på Vestlandet.

-Med så mange dyktige medarbeidere i regionen og en tydelig strategi som er satt for perioden fremover, er jeg overbevist om at vi skal få til et positivt løft sammen.

-Å kunne bli med på laget og jobbe for økt verdiskaping, styrket kompetanse og ikke minst å få ta del i reisen mot en grønnere byggebransje, er motiverende. Jeg ser frem til en veldig spennende tid fremover, forteller Tjore, i en melding. 

BÆREKRAFTIG, MODERNE SAMFUNNSBYGGER

Skanska ønsker å være den ledende, grønne prosjektutvikleren og entreprenøren, noe som gjør det naturlig å gå for prosjekter med høyt klima- og miljøfokus.

Med en balansert portefølje, blir tiden fremover svært spennende for byggvirksomheten på Vestlandet.

En viktig brikke i tiden som kommer
Etter en periode utenfor selskapet har Tjore returnert og har nå tatt over for Jørgen Fjelstad som har vært konstituert som regiondirektør i påvente av en varig erstatter.

Med ti års bakgrunn i Skanska, og med spennende kompetanse fra OBOS og Peab, er Tor Arne Midtskogen, konserndirektør for Bygg i Skanska, sikker på at Tjore vil bli en viktig brikke for regionen, og byggvirksomheten i Skanska, i arbeidet med å vinne, finne og gjennomføre gode prosjekter som kommer:

- Jeg er stolt over ansettelsen og av å få Tjore med på laget. Hans bakgrunn i Skanska, samt motivasjon og iver til å drive regionen videre, har overbevist oss om at han vil kunne bidra til et positivt løft, avslutter Midtskogen