Ny Regiondirektør HRP Vestlandet
- Jeg gleder med til å ta fatt i den nye rollen. Etter snart tre år ved kontoret i Bergen, vet jeg at jeg får lede svært trivelige og kompetente mennesker. May Linn Vestvik. Foto: HRP
Sist oppdatert: 05-10-2021

Ny regiondirektør i HRP Vestland

May Linn Vestvik blir regiondirektør i den nye Region Vestland i HRP. Dette skjer etter at HRP øker trykket på vekst i Vest-Norge, og deler tidligere Region Vest i to.

Per Ivar Mathiassen fortsetter som regiondirektør, men nå for den nye Region Rogaland.

May Linn Vestvik har jobbet i snart tre år ved HRPs avdeling i Bergen. Vestvik er utdannet fra Universitetet i Stavanger, og har mer enn ti års erfaring fra prosjektarbeid. Først fra Veidekke ASA, og de siste årene fra HRP.

Der har hun hatt en rekke roller, både i tidligfase og gjennomføringsfaser i ulike prosjekter. Blant annet som assisterende prosjektadministrator ved Bergen rådhus, og den siste tiden som byggherreombud, prosjektstøtte & prosjektleder for etat for utbygging, Bergen kommune.

Mimax - Norges største innen kjerneboring og betongsaging

- Jeg gleder med til å ta fatt i den nye rollen. Etter snart tre år ved kontoret i Bergen, vet jeg at jeg får lede svært trivelige og kompetente mennesker.

-Responsen allerede på første dag som ny leder, gjorde at jeg merket at vi har et godt utgangspunkt å bygge videre på, sier Vestvik, i en melding. 

I Rogaland ser Per Ivar Mathiassen gode muligheter for vekst for HRP

- Vi har både offentlige og private kunder i regionen og deltar i mange spennende prosjekter. Kontoret har svært kompetente medarbeidere. Vi ser store muligheter fremover, sier Mathiassen.

Administrerende direktør i HRP, Jan Arild Kingswick, sier at den nye organiseringen vil gi selskapet en bedre posisjon og tilstedeværelse i fire sammenhengende kyst- fylker, fra Agder, gjennom Rogaland, Vestland og Møre og Romsdal.

- Det gjør at vi styrker vår filosofi om lokal tilstedeværelse over hele Norge, sier Kingswick.