Ny leder i Cautus Geo
- Våre tjenester er viktige for samfunnssikkerhet, liv, miljø og store verdier, sier May Kvalheim Bagge-Lund (49). Hun er ny leder for vann og miljø i Cautus Geo. Foto: Cautus Geo
Sist oppdatert: 04-06-2024 Pressemelding 

Ny leder i Cautus Geo

May Kvalheim Bagge-Lund (49) er ny leder for vann og miljø i Cautus Geo.

May er naturgeograf med fordypning i hydrologi, geokryologi og geomorfologi fra Universitetet i Oslo. Hun kommer nå fra Holger Hartmann AS på Langhus.

Der var hun produktsjef med ansvar for XRF og optisk gnistemisjon for materialanalyse.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

Ledende

Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø.

Selskapet har utviklet et bredt spekter med sensorteknologi og egenutviklet webløsning, Cautus Web, for automatisk og kontinuerlig innsamling, bearbeiding, analyse og varsling basert på data fra ulike kilder.

May skal særlig styrke selskapet innenfor vann og miljø.

- Vi er glade for å få May på laget. Hun har med seg tung faglig kunnskap, en spennende jobberfaring og gode egenskaper for å styrke oss innenfor vann og miljø, sier daglig leder Atle Gerhardsen.

Faluplast - Markedets beste sluk

I vekst

Overvåking av vann og miljø er i vekst for bruk av automatiske løsninger med sensorteknologi med sanntidsoppdatering av data i skyløsningen Cautus Web.

- Å få lede satsingen i Cautus Geo på vann og miljø videre med så flinke folk som vi har i selskapet, er noe jeg gleder meg veldig til.

Cautus Geo har vært i vekst hvert eneste år siden starten i 2009. May har fulgt med på veksten til Cautus Geo i mange år.

Verdier

- Her tilbyr vi tjenester, løsninger og utstyr som er viktige for samfunnssikkerhet, liv, miljø og store verdier. Det er noe jeg brenner for å ta del i, sier hun.

- Cautus Geo et solid firma med mye flinke folk.

- Jeg er tatt godt imot. I tillegg har jeg «kommet hjem faglig». Her får jeg jobbe med geofag og kombinere kontor med feltjobb i et sterkt faglig arbeidsfellesskap. Perfekt for meg, sier May.