- Jeg ser veldig fram til å sammen med alle mine kolleger fortsette å utvikle selskapet og skape langsiktig verdi for JM's aksjonærer, sier Mikael Åslund. Foto: JM
Sist oppdatert: 17-04-2024 Pressemelding 

Ny konsernsjef for JM

JM's styre har utnevnt Mikael Åslund som ny administrerende direktør og konsernsjef fra og med 1. juni 2024. Han vil etterfølge Johan Skoglund, som samtidig går av med pensjon.

Mikael Åslund kommer fra stillingen som forretningsenhetssjef i JM Fastighetsutveckling og har vært ansatt i JM siden 2000.

Han har en mastergrad i ingeniørfag fra Luleå Tekniske Universitet og har gjennomført ingeniørprogrammet ved Handelshögskolan i Stockholm. Mikael bor i Stockholmsregionen.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

- JM's styre og jeg er veldig glade for at Mikael Åslund har takket ja til å lede JM fremover.

- Mikael Åslund har lang erfaring både operativt og strategisk innenfor JM og har solid kunnskap om JM's kjernevirksomhet og markedets forutsetninger,"sier styreleder i JM, Fredrik Persson.

- Jeg er takknemlig for styrets tillit og ser med ydmyk entusiasme fram til å få muligheten og ansvaret for å lede JM.

- Etter mange års erfaring med å jobbe i selskapet på ulike stillinger, har jeg god forståelse for selskapets forutsetninger.

- Jeg ser veldig fram til å sammen med alle mine kolleger fortsette å utvikle selskapet og skape langsiktig verdi for JM's aksjonærer, sier Mikael Åslund.

Med respekt for fortiden og ambisjoner for fremtiden har Steni utviklet en helt ny fargekolleksjon, i samarbeid med Skandinavias ledende ekspert innen farger og arkitektur.

Om JM

JM er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten er fokusert på produksjon av nye boliger med attraktiv beliggenhet med tyngdepunkt i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Sverige, Norge og Finland.

Vi arbeider også med prosjektutvikling av næringslokaler og entreprenørvirksomhet, hovedsakelig i Stor-Stockholm-området. JM skal i all virksomhet arbeide for langsiktig bærekraft. Vi omsetter for cirka 14 milliarder svenske kroner og har cirka 2 200 medarbeidere. JM AB er et allmennaksjeselskap notert på NASDAQ Stockholm i segmentet Large Cap.