Dag Kroslid blir ny konsernsjef i NorDan Gruppen
Dag Kroslid og Tore Rasmussen. Foto: Nordan 
Sist oppdatert: 27-10-2022

Dag Kroslid blir ny konsernsjef i NorDan Gruppen

Dag Kroslid blir ny konsernsjef i den tradisjonsrike dør- og vindusprodusenten fra 1. januar 2023, når Tore Rasmussen går av etter 30 år som øverste leder.

Dag Kroslid kommer sist fra stillingen som Chief Operating Officer (COO) i NorDan Gruppen.

Han har siden 2014 hatt flere ulike roller i virksomheten, blant annet som administrerende direktør i datterselskapene NorDan AB i Sverige og STM Vinduer i Danmark. Kroslid er født og oppvokst i Flekkefjord og har bred, internasjonal erfaring.

I en melding sier Dag Kroslid
-Det er med glede og ydmykhet jeg har takket ja til å bli konsernsjef i NorDan Gruppen. NorDan er en moderne og internasjonal bedrift med virksomhet i åtte land.

-Jeg ser frem til å jobbe sammen med konsernledelsen, datterselskapene og styret i å realisere de spennende utviklingsplanene som er lagt for de neste årene.

-God drift, involvering av medarbeidere, kundefokus, bærekraft og digitalisering er viktige punkter i mitt lederskap. NorDan har en fantastisk kultur for Perfekt Samspill både internt og eksternt, noe jeg er stolt over å få være en del av.

Kranproffen - SIKKER – STERK – PRESIS

-Tore Rasmussen har vært konsernsjef i NorDan i tretti år. Styret takker Tore Rasmussen for stor innsats og svært gode resultater gjennom mange år når han nå velger å tre tilbake som konsernsjef.

-Samtidig ønsker vi Dag Kroslid velkommen som ny konsernsjef. Det er ekstra gledelig at vi kan hente ny konsernsjef fra egne rekker.»

Avtroppende konsernsjef Tore Rasmussen hadde dette å si
-Etter 30 år som øverste leder for NorDan har jeg kommet til at det er riktig for meg å trekke meg tilbake.

-Det har vært en stor ære og fornøyelse å lede NorDan gjennom alle disse årene.

-Selskapet har vokst fra å være et norskproduserende selskap til et internasjonalt konsern med betydelig vekst og virksomhet i åtte land med til sammen 12 fabrikker og 30 salgskontorer.»

-Jeg er stolt over det som jeg sammen med så mange dyktige og dedikerte medarbeidere har fått til. En stor takk til alle! NorDan står i dag sterkere enn noen gang.

-Det er derfor trygt og meget tilfredsstillende å kunne overlate roret til nestemann. I den grad det er ønsket stiller jeg meg til disposisjon for Dag, og til å overta som styreleder i NorDan Gruppen etter Terje Vareberg.

-Jeg ønsker Dag lykke til med sin nye oppgave, og jeg er overbevist om at NorDan med Dag som ny leder vil fortsette den gode utviklingen.