- Kundene kan stole på produktene vi leverer og vite at vi er her for dem før, under og etter kjøpet. En viktig brikke i dette er jo å være i nærheten av kundene. Daglig leder i L5 Navigation, Rolf Michaelsen. Foto: L5 Navigation
Sist oppdatert: 06-11-2023 Pressemelding 

L5 Navigation åpner ny avdeling!

L5 Navigation er stolte av å kunngjøre åpningen av sitt nye kontor, L5 Arctic, i samarbeid me Polarsirkelen Mekaniske.

Denne strategiske utvidelsen er et betydelig skritt i selskapets mål om å styrke sin tilstedeværelse og tilgjengelighet for kunder i Mo i Rana og nærliggende områder.

Alt du trenger på et sted – elektriker, rørlegger og ventilasjonshjelp

L5 Navigation er kjent for sin innovative tilnærming, som kombinerer optimale og kostnadseffektive løsninger for å tilfredsstille kundenes unike behov.

Porteføljen inkluderer posisjoneringsteknologi for geodesi, entreprenører og gruveindustrien, samt spesialisert måleverktøy for bergsprengning.

Dette har etablert selskapet som en ettertraktet partner i bransjen.

Med slagordet "åpne, ærlige og tilgjengelige" har har L5 Navigation alltid satt kundenes behov i sentrum.

Den nye avdelingen L5 Arctic fungerer som en naturlig utvidelse av selskapets tilbud og gir et bredt spekter av produkter og tjenester direkte til kundene.

Morten Nyrud, driftsleder i Polarsirkelen Mekaniske, uttrykker entusiasme for partnerskapet.

- Vi har allerede kompetanse til å tilby installasjon, montering og teknisk støtte for selskapets produkter i regionen. Dette samarbeidet gir våre kunder førsteklasses tilgang til kvalitetsprodukter og tjenester.

Daglig leder i L5 Navigation, Rolf Michaelsen formidler at målet til selskapet er å gjøre posisjoneringsutstyr tilgjengelig for alle som trenger det. Han sier at forpliktelsen til ærlighet, åpenhet og tilgjengelighet er nøkkelen til selskapets suksess-

- Kundene kan stole på produktene vi leverer og vite at vi er her for dem før, under og etter kjøpet. En viktig brikke i dette er jo å være i nærheten av kundene. 

Morten Nyrud, Driftsleder, Polarsirkelen Mekaniske. Foto: L5 Navigation

Etableringen av L5 Arctic i Mo i Rana blir det syvende kontoret i Norge og representerer et betydelig skritt mot å oppfylle dette målet.

Selskapet ser frem til å betjene kundene i regionen og styrke sin forpliktelse til å være der for dem, fra start til slutt.