VD Install Nordic, Jan Fransson sammen med Rune Bjaanes Dahl og Amund Holberg. Foto: Install Nordic
Sist oppdatert: 06-04-2024 Pressemelding 

Install etablerer seg i Norge

Install kan nå meddele sin inntreden på det norske markedet med sitt tilbud av helhetlige løsninger innen mark- og anleggsarbeid, energi, elkraft og fiber.

Siden starten i 2016 har Install hatt en bratt utviklingskurve, og virksomheten har ekspandert både geografisk og i tilbudet mot markedet.

Install har blitt en anerkjent leverandør innen store infrastruktur- og kommunikasjonsprosjekter, og nå tar Install med seg sitt konsept og tilbud til det norske markedet. 

Bli mester - Slik tar du mesterbrevet

Denne nye etableringen representerer et betydelig skritt i Installs reise og bekrefter evnen til å tiltrekke det norske markedet med Installs konsept av langsiktige relasjoner og pålitelige forretninger.

I tillegg til å styrke tilstedeværelsen utenfor Sverige, vil denne ekspansjonen også generere positive synergier og utviklingseffekter. 

Administrerende direktør for Install i Sverige, Jan Fransson, kommenterte:

- Vi er svært glade for å introdusere våre tjenester på det norske markedet og ser dette som en spennende mulighet.

- Etableringen følger vår kontinuerlige utvikling og gir oss muligheten til å levere våre løsninger over landegrensene.

Bak denne ekspansjonen til Norge ligger drivkraften i felles visjoner og utviklingsidealer. Rune Bjaanes Dahl og Amund Holberg blir ledende nøkkelpersoner for denne etableringen.

Med deres omfattende erfaring fra lignende prosjekter og en bred forståelse for det norske markedet, vil Install i Norge fokusere på å utvikle forretningene i tråd med lokale forhold. Virksomheten planlegges å starte i mai med etableringssted i Hamar. 

Administrerende direktør for Install Norge, Amund Holberg, har denne kommentaren:

- Med oppstart av Install Norge tar vi suksessen til Install over til Norge og det norske markedet. Vi er inne i en spennende tid og ser frem til store muligheter i markedene i Norge og Norden i tiden som kommer.

Om Install 

Installerer fremtiden - Tilbyr helhetlige løsninger innen mark og anlegg, energi, elkraft og kommunikasjon. Langsiktige relasjoner og ekstra fokus på bærekraft sikrer en trygg forretning. Våre nordlige røtter preger oss, vi verdsetter deltakelse og fellesskap. Install har i dag rundt 240 ansatte fordelt på våre nå 8 etableringer.  

Install er sertifisert i kvalitet ISO 9001, miljø ISO 14001 og arbeidsmiljø 45001.