Hege Eliassen og Kamilla Selseth blir en del av team Hinnstein. Foto: Hinnstein
Sist oppdatert: 17-07-2023 Pressemelding 

Blir en det av team Hinnstein

Hinnstein tilbyr tverrfaglige ingeniørtjenester fra idéutvikling til prosjektering og driftsstøtte. Nå utvider de teamet med Hege Eliassen og Kamilla Selseth. 

Hinnstein er ikke helt nytt for Hege, hun har siden i fjor høst hatt et timesengasjement med Hinnstein.

– Hinnstein var på jakt etter flere kolleger, så jeg fikk tilbud om jeg ville øke stillingen min til en fulltidsstilling. Det var jeg absolutt interessert i, sier Eliassen.

Hun er utdannet bygg- og anleggsingeniør og har jobbet blant annet innenfor Statens Vegvesen, vært byggesaksbehandler i Narvik kommune og rådgiver hos Bane Nor. Nå var tiden inne for å gjøre noe nytt.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

– Jeg har deltatt i noen av prosjektene Hinnstein har hatt det siste året og vet det er mange spennende oppdrag.

-I tillegg har jeg bare hørt positive ting om bedriften gjennom mine nye kolleger og andre rundt meg. Så jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang, sier Eliassen som starter 1. juli.

Fikk ikke sommerjobb

Kamilla Selseth har en bachelor i samfunsplanlegging og er nå på siste året av masteren innenfor by- og regionplanlegging ved NMBU på Ås.

– Jeg tok kontakt med Hinnstein og var i utgangspunktet på utkikk etter en sommerjobb, men Hinnstein kontret forespørselen min og ga meg et tilbud om en timebasert deltidsstilling med oppstart til høsten, sier Kamilla Selseth.

SmartDok forenkler HMS og Sikkerhet

Ettersom en deltidsjobb passer perfekt med masteren, takket hun ja til tilbudet.

– Jeg skal være på Ås fram til jul også flytter jeg hjem for å skrive ferdig masteroppgaven min. Å ha en deltidsstilling på Hinnstein gjør at jeg i tillegg får et fagmiljø hvor jeg kan sparre med på oppgaveskrivingen min, sier hun.

Selseth er klar på at når hun er ferdig utdannet har hun lyst å være i Harstad.

– Jeg opplever Hinnstein som en fremoverlent bedrift som virkelig er med i utviklingen.

- Det var bakgrunnen for at jeg i utgangspunktet søkte sommerjobb her. En plass som passer meg godt.

Når jeg kommer ut i full jobb ønsker jeg å kunne utvikle en mer kreativ vinkling i både kommunale og private planer og prosesser. Rett og slett gjøre et ganske tungt tema enklere å forstå for alle, avslutter hun.