Linda Hårvik er utnevnt som divisjonsdirektør i Sweco
-Jeg ønsker å bidra til mer samarbeid og er sikker på at det ligger et stort potensial i tettere samarbeid, både mellom våre regioner og mellom Sweco-landene, sier Linda Hårvik. Foto: Sweco
Sist oppdatert: 24-10-2022

Linda Hårvik ny divisjonsdirektør i Sweco

Sweco melder at Linda Hårvik blir ny direktør for Swecos byggdivisjon. Hun skal lede over 600 medarbeidere som leverer rådgivning knyttet til bygg- og prosjektadministrasjonsfag.

Hårvik kommer fra stillingen som regionleder i Oslo. Hun begynte i Sweco som prosjektleder i 2011, og har også vært gruppeleder og avdelingsleder.

– Jeg er svært fornøyd med at Linda Hårvik har takket ja til stillingen som divisjonsdirektør for Bygg. Linda har bevist at hun er en dyktig leder med evne til å levere resultater over tid.

-Med sin solide bakgrunn og kompetanse er jeg trygg på at hun er rett person til å utvikle byggdivisjonen videre og være en sterk bidragsyter til ledelsen av Sweco Norge, sier adm. direktør Rasmus Nord. 

Swecos byggdivisjon har rådgivere som blant annet arbeider med byggeteknikk, geofag, samferdselskonstruksjoner, bygningsfysikk, brannteknikk og akustikk.

Divisjonen leverer også tjenester innen energi og miljø, VVS, elektro, integrerte tekniske bygningsinstallasjoner (ITB) og automasjon samt prosjekt- og prosjekteringsledelse.

–  Jeg er svært glad for å ha fått den spennende jobben som divisjonsdirektør. Byggdivisjonen har over 600 dyktige medarbeidere med betydelig kompetanse og drivkraft.

-Det gjør meg både ydmyk og forventningsfull i forhold til den nye jobben. Jeg ser også frem til å bidra i ledergruppen og til å videreutvikle Sweco Norge. Kraften i organisasjonen vår gir mange muligheter.

-Jeg ønsker å bidra til mer samarbeid og er sikker på at det ligger et stort potensial i tettere samarbeid, både mellom våre regioner og mellom Sweco-landene, sier Linda Hårvik.

Hårvik er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen konstruksjon og geoteknikk, og har en mastergrad i ledelse fra BI. Før hun kom til Sweco, jobbet hun i mange år hos NGI, først innenfor marin geoteknikk og senere i forskjellige lederjobber.