Previous
Next
Det var tett mellom kunder, leverandører og besøkende når verktøy, arbeidstøy og åpningstilbud ble presentert og demonstrert. At gutta i LVH tar sats i rett tid ble bekreftet av leverandørene vi fikk fornøyelsen av å snakke med. Foto: Norsk Byggebransje / LVH
Sist oppdatert: 08-09-2021

Åpningsfest tre dager til ende

LVH trioen André Burøy, Geir Langseth og Per Otto Godlien smilte fra øre til øre når ordfører i Lillehammer kommune, Ingunn Trosholmen foretok den offisielle åpningen av butikken ved å klippe snoren, eller gummislangen i dette tilfelle.

-Det er viktig at lokale krefter våger å ta spranget og satse selv. Dette har også ringvirkninger for flere som er avhengige av produkter og tjenester LVH leverer.

-Lillehammer er i fin utvikling og LVH AS er et godt tilskudd. Jeg ønsker dem riktig til lykke til videre og heier på dem, sier hun til Norsk Byggebransje. 
 
Kvalitet, bredt utvalg og personlig service

Det var tett mellom kunder, leverandører og besøkende når verktøy, arbeidstøy og åpningstilbud ble presentert og demonstrert. At gutta i LVH tar sats i rett tid ble bekreftet av leverandørene vi fikk fornøyelsen av å snakke med. 

Luna, Esab, Univern, Dunlop Hiflex, Nilfisk, Gulf Olje, Makita, Vanline, Kulelagerhuset, Arbesko og Certex hadde alle tatt turen til Lillehammer. ESAB stilte t.o.m med semitrailer som er på veien 200 døgn i året, Europa rundt. 

Previous
Next
Foto: Norsk Byggebransje

Butikken på ca 600 m2 var fylt med mennesker, varer og gode åpningstilbud.

Gårdsplassen full av leverandører som viste fram sitt sortiment, blant bord og stoler der vertskapet serverte i overkant av 250 hamburgere og enda flere flasker med brus. 

Vi i Norsk Byggebransje falt for elevene klasse 2 kjt (2.klasse kjøretøy) fra Lillehammer videregående skole avd nord. De skinte om kapp med sola, når de fikk teste verktøy og løsninger for fremtidens yrkesarena.

Hatten av for LVH som omfavner ungdommen, inviterte dem og fraktet dem til og fra i egen buss. 

Fikk du med deg denne? Totalleverandør skapt for suksess

God mottakelse
-Skrekkblandet fryd, mest fryd, oppsummerte en smilende André Burøy. Dette har vært en drøm for oss lenge, nå er det en realitet og vi gleder oss veldig til fortsettelsen. 

-Det er ingen grunn til å hvile på våre laurbær, vi har allerede planer om å ansette en inneselger i butikken og en uteselger som skal besøke kundene våre. 

-Nettbutikken er snart klar og vi vil betjene kunder i hele Norge. Prikken over i’en for vår del er at vi allerede har fått henvendelser fra andre steder i Norge som ønsker at vi skal etablere oss lokalt.

-Det lover godt for fremtiden, avslutter Burøy