- Norsk byggenæring er full av faglig dyktige mennesker som vet hva som skal gjøres og sørger for at jobben blir gjort. Fonn vil hjelpe dem å øke kapasiteten deres ved hjelp av vårt prosjektstyringsverktøy.
Sist oppdatert: 01-08-2023 

Fonn sikrer god kontroll i alle typer byggeprosjekt

-Fonn har stilt ut på Bygg Reis Deg siden 2017, samme år var vi en av tre finalister til kåringen av Byggenæringens innovasjonspris. En pris vi ble nominert til også i år, forteller Erik Nilsen, nordisk salgssjef i Fonn AS.

-Bygg Reis Deg er ganske enkelt rett møteplass for hele bransjen. Det er en unik arena for å møte og snakke med eksisterende og fremtidige kunder. Mennesker møtes, deler kunnskap og alle som deltar har samme målsetting.

-Norsk byggenæring er full av faglig dyktige mennesker som vet hva som skal gjøres og sørger for at jobben blir gjort. Vi vil hjelpe dem å øke kapasiteten deres ved hjelp av vårt prosjektstyringsverktøy.

Enkelhet og brukervennlighet

-Alt handler om samhandling. Slik vi ser det er det en selvfølge at alle yrkesgruppene i samme prosjekt skal kunne kommunisere i samme system. Av samme årsak har vi ingen kostnader knyttet til lisenser pr bruker - hos oss er alle inkludert direkte.

-Bak Fonn ligger over 150 000 timers utvikling. Sammen med vår kollega som har doktorgrad i brukeropplevelser, sikrer vi at systemet er svært enkelt å bruke for alle aldersgrupper.

-Vi våger å påstå at alle som kan lese VG eller bruke Facebook på telefon også kan bruke Fonn.

-Målet er brukervennlighet og forenkling gjennom gode prosesser og metoder satt sammen i et system skapt for, og tilpasset til byggenæringen.

-De hyggeligste tilbakemeldingene vi får, er at vi forenkler og effektiviserer hverdagen til kundene våre.

-En nylig undersøkelse blant 3000 av våre snart 40 000 brukere, viste at 9 av 10 brukere av Fonn er fornøyde og effektiviserer arbeidsdagen sin.

Fonn - Bestill gratis demo i dag

Bygg Reis deg 2023, hva kan vi forvente oss av Fonn?

-Vi utvikler nye funksjoner og moduler kontinuerlig og lanserer nyheter, og forbedringer hver uke året gjennom. Under Bygg Reis Deg gleder vi oss til å fortelle om nye funksjonaliteter, demonstrere systemet for besøkende og dele positive historier fra våre brukere.

Teknisk Bureau: Vi blir mye mer effektive med Fonn

-Fonn har en åpenhetskultur som vi ønsker å dele med både eksisterende og nye kunder. Byggebransjen blir stadig flinkere til å være åpne og Fonn skal være en pådriver i arbeidet.

-SMB markedet i Norge er langt framme. Det er større endringsvilje, mer åpenhet, flere våger å erkjenne at man vil jobbe bedre og smartere - også på tvers av bedrifter og yrkesgrupper. Det er dog stort potensial til å komme lengre.

-De fleste store entreprenører bruker gjerne en eller annen digital plattform, men plattformene kommuniserer sjelden med hverandre. Derfor mener vi Fonn har et fortrinn, da systemet er enklere, mer brukervennlig og kan integreres med alle eksisterende system.

Samspill er fremtiden! Treff oss på stand D03-20 18. til 21. oktober 2023.

Om du ikke vil vente til Bygg Reis Deg, kan du bestille en kort og uforpliktende gjennomgang av Fonn allerede nå! Etter gjennomgangen kan du fritt prøve Fonn i 14 dager. Ingen kredittkort eller betalingsinformasjon kreves for å teste Fonn. Bestill gratis demo

Kontakt Fonn