Firmareiser for arkitekter og Byggebransje
Sist oppdatert: 19-09-2021 - Annonsørinnhold 

Reis med stil, med Style!

Vi skreddersyr firmareiser og studieturer for bygg- og anleggsbransjen, konstruksjon, eiendom, arkitektur og ny teknologi.

Vårt unike nettverk av lokale arkitekter og ingeniører vil guide dere gjennom besøk på byggearbeidsplasser og byggeprosjekter som ellers ikke er tilgjengelige for allmennheten. Med oss får dere oppleve detaljer fra innsiden, som andre prater om fra utsiden.  

Firmareiser for arkitekter og Byggebransje
Grønt reisebyrå|Firmatur

Vi er det grønne reisebyrået som skreddersyr deres firmareise

Vi tar ansvaret for hele arrangementet med fokus på kvalitet og pålitelighet, når vi i samarbeid med deg skreddersyr deres konferanse, firmatur eller studietur. Som alltid inkluderer vår jobb program, guiding, fly, transport og måltider m.m. uten merkostnader. Grupper fra 20-500 personer, vi overlater ingenting til tilfeldighetene.

Vi står for kvalitet, kunnskap og trygghet!
Style Scandinavia er en trygg arrangør med over 100 års samlet erfaring. Vi jobber med kvalitetssikrede leverandører og partnere, har markedet høyeste kredittvurdering og våre reiser omfattes selvsagt av reisegarantifondet. Med Style Trip Plans gir vi deg tilgang til fremtidens digitale hjelpemiddel på reisen.

Ta kontakt med oss for et vellykket arrangement
Vi sørger for at firmareisen, konferansereisen, studieturen eller kick-offet lever opp til deres ønsker for opplevelser og innhold, fra første kontakt og planlegging, til dere er vel hjemme fra reisen. Vår arkitekt eller ingeniør lokalt er tilgjengelig døgnet rundt gjennom hele turen, for vi vet at detaljene er viktige.

Kontakt oss, så forteller vi mer +46 (0)8-22 33 80 - info@style.se www.style.se