Previous
Next
Overleveringen av første byggetrinn starter i januar-22, og byggetrinn to følger på i andre kvartal. Byggetrinn tre og fire er godt i gang, men her har man ikke en dato for ferdigstillelse enda. Inntil videre kan man estimere årsskiftet 2022/2023, sier Roy Klungtvedt, markedssjef hos Ineo Eiendom. Foto: Sola Bygg
Sist oppdatert: 27-01-2022

Eplestien

Boligkjøperne som flytter inn i Eplestien får fine fellesområder og flotte leiligheter med god størrelse og kvaliteter som man gjerne forbinder med en enebolig eller et rekkehus.

Her er alt lagt til rette for at mennesker i alle aldre skal stortrives.

– Vi ønsket å bygge et miljøvennlig prosjekt med flott arkitektur. Det skulle ha en pris som passet for alle, og salgstallene viser at vi har truffet på alle disse.

-Det er vanskelig å måle kjøpernes vilje i forhold til det å bygge miljøvennlig, men erfaringstall fra tidligere prosjekter sier at kjøperne bare betaler marginalt mer for en miljøvennlig bolig.

-De vil altså gjerne bo der, bare ikke betale så mye for det, sier Roy Klungtvedt, markedssjef hos Ineo Eiendom.

Sola Bygg AS har totalentreprisen, mens det er Helen & Hard som har vært arkitekt. Klungtvedt forteller om et veldig godt samarbeid med dem begge to, og har flere prosjekter sammen med dem.

FLINKE, KJAPPE & KJEKKE

– Vi vil også trekke frem Kreatel, elektriker, som har vært veldig løsningsorienterte, effektive og har et ønske om å levere på best mulig måte.

-Vi hører også at kundene trekker frem Kreatel som et veldig hyggelig bekjentskap og god kundebehandling.

I følge Klungtvedt har det vært veldig lite forsinkelser underveis i prosjektet. Sola Bygg AS har vært gode til å koordinere arbeidet på byggeplassen for å holde fremdriftsplanen.

Faktisk vil både byggetrinn 1 og byggetrinn 2 leveres flere måneder før den opprinnelige avtale datoen med kjøperne, noe de setter stor pris på.

– Vi har hatt fokus på å levere noe mer enn bare en leilighet. Her blir det et stort felleshus på cirka 150 m2 med blant annet kjøkken, tv-stue og treningsrom.

-Uteområdene blir veldig spennende med både felles drivhus og planteparseller.

Folk som elsker planlegging – og planer som virker.

Det kommer to gjestehybler i byggetrinn 2, som er tilgjengelig for alle beboere. Den ene er et typisk «dobbeltrom» og den andre er et «familierom» med plass til fire personer.

Fra tidligere overleverte prosjekter har de sett at både innvendige og utvendige fellesområder bidrar bra til det sosiale miljøet i boligprosjektene.

Eplestien er et Heime prosjekt: Heime er et drifts- og trivselskonsept utviklet av INEO Eiendom, som nå har blitt et eget selskap.

Heime har en egen app hvor beboere kan danne sosiale grupper med felles interesser, man har funksjoner som «den hjelpsomme nabo», man kan booke gjestehybel, artikler fra lånerommet eller invitere likesinnede til fotballkamp, julebakst eller Maskorama i felleshuset.

– Vi har tro på boligprosjekter som legger til rette for sosiale aktiviteter som er rettet mot beboernes interesse på tvers av alder.

Overleveringen av første byggetrinn starter i januar-22, og byggetrinn to følger på i andre kvartal. Byggetrinn tre og fire er godt i gang, men her har man ikke en dato for ferdigstillelse enda.

Inntil videre kan man estimere årsskiftet 2022/2023, sier Klungtvedt, og forteller om et salg som har gått i et forrykende tempo:

Entreprenør og transportvirksomhet
Interiør og maling

Inntil videre kan man estimere årsskiftet 2022/2023, sier Klungtvedt, og forteller om et salg som har gått i et forrykende tempo:

– Ved salgsstart i november 2019 solgte vi for over 100 millioner det første døgnet. Da var vi sikre på at vi hadde truffet markedet.

-Per i dag er det solgt 98 av de 107 leilighetene. Det betyr at vi i snitt har solgt fire leiligheter per måned helt siden starten, og det er imponerende!

Godkjent av Husbanken som et miljøvennlig boligprosjekt
– Vi har lagt mye tid og ressurser i å utvikle leiligheter som tilfredsstiller kravene til Husbanken, samt holde bygget og byggeplassen miljøvennlig i henhold til kravene.

-Alle leiligheter som er under 100 m2 er godkjent finansiert av Husbanken. Det betyr en flytende rente på kun 0,72%, sier Klungtvedt.

– Både skoler, barnehager, dagligvarebutikker, helsehuset og idrettsanlegget ligger i nærheten. Ikke minst har du marka og skogen like ved, og på bare 15 minutter med bussen er du i sentrum av Stavanger.

-I disse leilighetene tror vi både par, familier og aleneboende - unge som eldre, vil komme til å finne seg til rette og trives godt, sier Klungtvedt fornøyd.

Massivtre og limtre for nordiske forhold
Procon Rådgivende Ingeniører

Stolte aktører:

Kreatel er et ungt firma bestående av fagfolk med lang bransjeerfaring. Eiere og nøkkelpersoner har alle lang yrkeserfaring og solid kunnskap innen sitt fagfelt. Med den rette ”stå-på” holdningen i tillegg, vil Kreatel markere seg som en frisk og positiv aktør i markedet. Vi legger listen høyt på vegne av våre oppdragsgivere – det er både du som kunde og vi tjent med.

Prosjektil er over gjennomsnittet engasjerte i planlegging, prosjektadministrasjon, prosjektering og prosess. Med våre tydelige råd og anbefalinger i ryggen kan du stå støtt og oppnå merverdi i prosjektene dine.

Kolnes Maskin AS, et autorisert entreprenørfirma lokalisert i Randaberg kommune, Rogaland. Vår spisskompetanse er entreprenørvirksomhet og transporttjenester. Dette omfatter bla. grunn og terrengarbeid, landskapsutforming (utemiljø), utbygging av mindre byggefelt med mer.

Interiørfaghuset T. Lund er den største leverandøren av gulvprodukter, maling, mur og flis i Rogaland, beliggende på Bjødnabeen på Forus. Her har vi også en stor og inspirerende interiørbutikk samt håndverksbutikk for profesjonelle håndverkere.

Splitkon. Fra en av verdens største massivtrefabrikker, forsyner Splitkon den norske byggebransjen med bærekraftige løsninger. Moderne og miljøvennlige trebygg er fremtiden. Til Eplestien har vi prosjekterte og monterte trekonstruksjonen ved leveransen av SplitkonMassivtre og limtre. Vi takker for oppdraget og gratulere med flott prosjekt. 

Waldeland & Varhaug
BRØDRENE LIE

Procon Rådgivende Ingeniører er et frittstående rådgivende ingeniørfirma i bygge- og anleggssektoren. Firmaet ble etablert i 1995. Vi er totalt 22 ansatte, hvorav 5 er RIF-godkjente medlemmer. 

Waldeland & Varhaug er en jærbedrift som tilbyr murerjobber i hele Rogaland og Vest-Agder. Vi har ansatte med høy kompetanse som utfører oppdrag i alle størrelser for både private kunder og bedrifter. Til Eplestien har vi levert støyp og flisleveranse. Takk for oppdraget. 

Sandnes Tak AS er et taktekkerfirma etablert i 1979. Vi påtar oss oppdrag med taktekkerarbeider og har spesialisert oss på tekking med Derbigum og Isola Mestertekk.'

SR Entreprenør er en rogalandsbasert betong- og totalentreprenør som holder til på Bryne. Selskapet ble etablert i 2017 og teller i dag 44 ansatte. I 2019 gikk BRG Entreprenør inn som medeier for økt satsing i vårt distrikt.

Brødrene Lie er en tradisjonsrik familiebedrift med stolte fagtradisjoner helt tilbake til 1957. Vi tilbyr et stort utvalg vedlikeholdsfrie tak- og fasadeprodukter, beslag og takrenner og leverer så vel standardprodukter som skreddersøm.

sr-entreprenor
Sandnes Tak AS - Mesterbedrift