Thermex Norge
Sist oppdatert: 25-05-2021 - Annonsørinnhold 

Dansk kvalitet og design siden 1965

Den danske kvalitetsleverandøren Thermex er for mange et velkjent navn, spesielt som en leverandør som løser alle oppgaver. Familiebedriften med hovedkontor i Hjørring i Danmark, har gjennom mer enn 60 år etablert seg med avdelinger også i Norge, Sverige, Finland og Spania.

Fleksibilitet • Innovasjon • Troverdighet
Thermex har Norges største sortiment av kjøkkenhetter og ventilatorer, med flere hundre kjøkken- og hvitevareforhandlere Norge rundt. Landsdekkende kjeder som Power, Elkjøp, Elon, Megaflis og Maxbo er blant de som tilbyr produkter fra Thermex.

Mangfold • Kvalitet • Utvikling
Thermex introduserte historiens første kjøkkenvifte og kjøkkenhette til markedet. Det ble en stor suksess og er i dag en fast del av kjøkken i hele Norden. Utviklingen har siden gått i et voldsomt tempo og på 2000 tallet innledet de et samarbeid med den verdenskjente danske designeren Jacob Jensen.

Thermex - Benkintegrerte
Thermex - Lampemodeller

Med egen utviklingsavdeling som alltid ligger et steg foran, var de også først ut med tak integrert ventilasjon. Istedenfor å henge kjøkkenviften i øyehøyde bygges den inn i himlingen og frigjør plass på kjøkkenet.

Etter lanseringen i 2002 har produktet gått sin seiersgang verden rundt. Snart 20 år etter er det selvsagt naturlig for Thermex at ventilasjon også kan styres ved hjelp av Mobil APP og Google Assist. 

Design • Funksjon • Energi • Miljø
I mer enn 60 år har Thermex vist veien til et bedre inneklima. Thermex kunnskap om ventilasjon og hva som skal til for å skape et behagelig innomhus miljø er uten sidestykke. Det inkluderer å ta ansvar for effektivitet, støyredusering, energieffektivisering og miljø.

Først i løypa med sikte innstilt på byggenæringen
Med Thermex Plasmex har vi lansert en hybrid løsning til boligventilasjon. Fremtidens resirkuleringsfilter behøver verken å byttes ut eller vedlikeholdes. Antatt levetid er ca 10 år, altså 20 til 30 ganger lengre enn et normalt kullfilter.

Hybridløsning perfekt for nybygg og rehabilitering av gamle bygg
Denne løsningen har mange fordeler. Den sikrer 100% individuell ventilasjonsløsning til hver leilighet / boenhet, det er enkle branntekniske krav og krever ingen loddrette ventilasjonskanaler ved installering.

Bedre varme på vinteren og mindre luftfuktighet på sommeren. Redusert energiforbruk samtidig som miljøet spares for utslipp av CO2.

Effektiv • Hygienisk • Ren
Ventilasjon av bygg utgjør en betydelig del av energibudsjettet. Riktig løsning kan redusere energibehovet uten å gå på bekostning av et godt inneklima.Thermex har den optimale løsningen, da vårt resirkuleringsfilter ikke har utluft, men omluft. 

Theremx Plasmex filter renser luften for matos med 96,5% og via hybridløsningen får det balansert anlegget byttet ut luften i kjøkkenet raskere slik at fukten fra matlagning kommer ut av huset.

Teknologisk Institutt i Danmark gjorde en uavhengig undersøkelse av et leilighetskonsept med 160 leiligheter i Aalborg 2 år etter innflytting. Deres rapport viser at selv etter 2 år sikrer Thermex unike plasmexfilter 90% nedsatt behov for tilluft i bygget.

Thermex - Takintegrerte
Thermex - Veggmonterte

Country Manager Dennis Morild og hans team står klar til å hjelpe norske byggherrer og entreprenører som vil sikre god ventilasjon med bærekraftige løsninger i sine prosjekt.

-Jeg gleder meg til serve alle våre norske kunder og fortsette den positive markedsutviklingen Thermex har i Norge. Byggebransjen opplever gode tider tross pandemien.

-Digitalisering, bærekraft og miljø er på alles lepper - også innenfor vår bransje.

-Vi ligger først i løypa når det kommer til produktutvikling og vi kjenner oss trygge på at våre produkter tåler sammenligning, forteller Morild.

-Et godt inneklima handler om frisk luft, fuktighet og gjenvinning av energi. Ventilasjon er noe på planlegge tidlig, både i nybygg og rehabiliteringsprosjekt. La oss ta en prat om ventilasjon!