Kontrakten omfatter leveranse av tekniske anlegg for både renovering av eksisterende bygningsmasse og nybygg, på totalt over 13 500 kvadratmeter. Ill: Peab Bjørn Bygg
Sist oppdatert: 17-11-2022

Bravida leverer alle tekniske fag på nye Ishavsbyen VGS 

Nylig startet Peab Bjørn Bygg byggingen av den 13 500 kvadratmeter store skolen for Troms og Finnmark Fylkeskommune, og Bravida leverer alle tekniske fag.

Kontraktssummen er på omtrent 100 millioner kroner ekskl. mva.

Kontrakten omfatter leveranse av tekniske anlegg for både renovering av eksisterende bygningsmasse og nybygg, på totalt over 13 500 kvadratmeter.

Byggeprosjektet innebærer en samlokalisering av det videregående skoletilbudet og fagskoletilbudet som tidligere har vært lokalisert i Breivika og Rambergan. Samlet antall studenter på skolen vil være over 1 000, samt omtrent 250 ansatte.

Håkonsen & Sukke Landskapsentreprenør - Anleggsgartner med solid kompetanse!

– Dette er et viktig prosjekt for Bravida i Tromsø.

-Her er vi med på å planlegge og påvirke valg av løsninger som sikrer at elever og ansatte får et bygg med energieffektive løsninger, i tråd med Troms og Finnmark fylkeskommunes krav til bærekraft, sier regiondirektør for region Nord i Bravida Norge, Torfinn Rolandsen. 

Bravida har sammen med hovedentreprenør Peab Bjørn Bygg, samt prosjekterende aktør og byggherre, gjennomført en samspillfase for å utvikle og sikre prosjektet på best mulig måte.

– Vi takker Peab Bjørn Bygg for at vi ble valgt som leverandør av tekniske installasjoner på elektro, ventilasjon, automasjon og rørtekniske løsninger i dette spennende prosjektet, sier Rolandsen.

Bravida i Tromsø har levert totaltekniske anlegg til en rekke av de store prosjektene i Tromsø, blant annet Lærerhøgskolen i Breivika.

Avdelingens erfaringer fra tilsvarende prosjekter tas med inn i dette nye spennende prosjektet, som skal ferdigstilles i mai 2025.