Previous
Next
-Rings Hus har blitt en flott prosjekt. Fine leiligheter på alt fra 42 til 152 kvadratmeter, med store, flotte vinduer og masse naturlig lys. Romslige private balkonger og takterrasser, i tillegg til felles takterrasse sørger for at alle beboerne også er sikret godt med uteplass. Foto: Mats Bakken
Sist oppdatert: 17-11-2022

Rings hus

I sommeren ble 43 leiligheter i Rings Hus overtatt av nye eiere. Prosjektet er utviklet og bygget av Peab, i sentrum av Bekkestua i Bærum. 

Byggeprosjektet er en del av en større utvikling i området der målet er å fornye og urbanisere Bekkestua. Rings Hus har blitt en flott kombinasjon av leiligheter og næringslokaler 

Det skjer mye i området rundt Rings Hus og vi forstår at det har vært en tung, og langvarig prosess før spaden kunne settes i jorden. 

-Det kan du trygt si. Dette har tatt mange år.

Eiqon utfører offentlige og private prosjekter innen bolig, næring og anlegg.

-Vi kjøpte tomtene tilbake i 2013, den gang stod det tre eneboliger og et næringsbygg på feltet, forteller Prosjektsjef Terje Hagerup Hjelset, i Peab Eiendomsutvikling AS til Norsk Byggebransje. 

-Detaljregulering var klar i 2015, men endelig vedtak ble ikke gjort før i 2018.

-Rammesøknad ble sendt inn i 2019, med salgsstart samme år. Rammetillatelsen kom i 2020 og da begynte vi med å rive bygningsmassen som stod der fra før. 

-Det har tatt lang tid, litt utfordringer med kommunen, tunge prosesser med alle tillatelser og dispensasjoner, og mange involverte parter, i tillegg til at det har vært en komplisert byggeplass.

-Vi kom endelig i gang med byggestart i august 2020 og i sommer har det vært innflytting. 

-Rings Hus har blitt en flott prosjekt. Fine leiligheter på alt fra 42 til 152 kvadratmeter, med store, flotte vinduer og masse naturlig lys.

-Romslige private balkonger og takterrasser, i tillegg til felles takterrasse sørger for at alle beboerne også er sikret godt med uteplass. 

Murmester og Entreprenør as

-Det er bør også nevnes at prosjekt har et veldig fint atrium med felles uteområder som er skjermet fra omgivelsene 

Rings Hus består av to bygninger som viderefører formspråket i naboprosjektet som stod klart i 2021 (Nadderudveien 1) Området fremstår i dag med et tydelig og helhetlig preg.

-Prosjektet består av 43 leiligheter og næringslokaler der Peab har vært både byggherre og entreprenør.

-Prosjektet ble satt opp under pandemien og vi hadde på det meste 50-60 personer på byggeplassen i tillegg til underentreprenører. 

-Takket være gode kontrollrutiner og flott innsats fra alle involverte kunne prosjektet gjennomføres uten større utfordringer. 

-Både kjøperne og vi er fornøyd med resultatet, avslutter Hagerup Hjelset.

rådgivning og prosjektering i byggteknikk og konstruksjonsteknikk
Skollerud Anlegg

Stolte aktører: 

Eiqon AS skaper verdier for fremtiden! Både for eiere, kunder og ansatte. Vi utfører offentlige og private prosjekter innen bolig, næring og anlegg. På Rings Hus har vi utført Alle klimavegger,  terrasser og balkong, tremmegulv, komplett vindu montasje og balkong dører, alle innervegger, samt montasje av innedører. 

Murmester og Entreprenør AS. Med over 20 år med erfaring i murer- og entreprenørbransjen, kan vi hjelpe deg med et vidt spekter av håndverkstjenester i Oslo-området. Vi takker for oppdraget med flislegging på Rings Hus. 

ConSisu AS er et rådgivende ingeniørfirma innen bygg- og kontruksjonsteknikk. Vi har lang og bred erfaring med prosjektering av betong- stål-, tegl- og trekonstruksjoner. Vi gjennomfører årlig ca 100 prosjekter av større eller mindre art.

Skollerud Anlegg AS er et maskinentreprenørfirma fra Bærum. Vi utfører alle typer arbeid innen grunnarbeid.