Veidekkes har fått i oppdrag av Signaturhagen Bolig AS og Boligbyggelaget TOBB å oppføre et boligprosjekt med 72 leiligheter i Stjørdal sentrum. Kontrakten er en totalentreprise verdt 245 millioner kroner ekskl. mva.
Ill: YME arkitekter
Sist oppdatert: 21-09-2022

Veidekke skal bygge Signaturhagen

Veidekkes melder at de har fått i oppdrag av Signaturhagen Bolig AS og Boligbyggelaget TOBB å oppføre et boligprosjekt med 72 leiligheter i Stjørdal sentrum.

Kontrakten er en totalentreprise verdt 245 millioner kroner ekskl. mva.

Prosjektet Signaturhagen består av tre bygg på fem etasjer og de 72 leilighetene varierer i størrelse fra 42 – 109 m2. Det kommer næringsarealer i første etasje i det ene bygget, og det blir felles garasje- og sykkelparkering i underetasjen.

Ill: YME arkitekter

Leilighetskomplekset får unike fellesarealer med blant annet lun tropisk hage med sommer hele året, en felles lounge, treningsrom med badstue samt en egen gjesteleilighet.

- Vi takker pent Signaturhagen Bolig AS og TOBB for oppdraget, og nå gleder vi oss til å komme i gang med byggearbeidene.

-Prosjektet skal gjennomføres av Veidekke og vårt datterselskap Grande Entreprenør, sammen med andre lokale samarbeidspartnere, sier regiondirektør Torgeir Wiig i Veidekke Bygg Trøndelag.

Rivearbeidene på tomta er i gang mens planlagt oppstart av byggearbeidene er i løpet av oktober med innflytting sommeren 2024.