HRPs avdeling for offentlige anskaffelser har vunnet en ny rammeavtale for innkjøpsbistand med Utlendingsdirektoratet (UDI).
Jan Erlend Rong leder HRPs avdeling for offentlige anskaffelser og kontraktsrådgivning. Foto: Eirik D. Neerland, HRP
Sist oppdatert: 24-03-2022

Vant rammeavtale med UDI

HRPs avdeling for offentlige anskaffelser har vunnet en ny rammeavtale for innkjøpsbistand med Utlendingsdirektoratet (UDI).

Avtalen med UDI omfatter varer, tjenester, IKT, bygge- og anleggsarbeider og helse- og
sosialtjenester.

- Denne avtalen er en eksklusiv rammeavtale. Med opsjoner har rammeavtalen en varighet på 4 år, og en samlet verdi på 6 millioner kroner, sier advokat Jan Erlend Rong i en melding.

Han leder HRPs avdeling for offentlige anskaffelser og kontraktsrådgivning.

Vestviken er en entreprenør fra Drammen med fokus på totalentrepriser i samspill med profesjonelle byggherrer.

- Vi er selvsagt veldig fornøyde med å ha vunnet denne avtalen, og tar den som en anerkjennelse for den kompetansen vi i løpet av kort tid har klart å bygge opp på dette fagfeltet i HRP.

-Ambisjonen til HRP er å etablere en av Norges ledende avdelinger for anskaffelser og kontrakt, som kan levere trygge og solide faglige råd til kundene i alle faser av en anskaffelse. Vi har et fokus på miljøvennlige og innovative byggeprosjekter.

-Vi har også vunnet rammeavtaler blant annet med Bærum kommune, NMBU og Tysnes kommune for å nevne noen.

-I Bærum bistår vi blant annet med en konkurranse om innovasjonspartnerskap for et digitalt markedssystem for miljøvennlig og bærekraftig ressursforvaltning av overskuddsmasse i byggeprosjekter.

-Et særs spennende prosjekt om en løsning som kan revolusjonere ressursforvaltning av masser i bygg- og anleggsbransjen både i Norge og Europa, sier Jan Erlend Rong.