Jakten på de mest spennende og utfordrende byggeprosjektene, gjorde at Kim André Waage (36) valgte å gå til Strand og FM Gruppen.
Terje Nøttveit (t.v.) og nyansatte, Kim André Waage. Foto: FM Gruppen
Sist oppdatert: 07-10-2022

Valgte FM Gruppen for å få større utfordringer

Jakten på de mest spennende og utfordrende byggeprosjektene, gjorde at Kim André Waage (36) valgte å gå til Strand og FM Gruppen. 

– Jeg har alltid drømt om å være med å bygge store, komplekse og krevende, bygg. Derfor valgte jeg FM Gruppen, sier Kim André Waage som er ny prosjektleder i Strand, i en melding. 

Han kommer fra stillingen som prosjektleder hos Byggmester Hitland, et firma han har jobbet i siden han var 18 år gammel. Waage er utdannet byggmester.

Nå var imidlertid tiden moden for å ta steget opp til enda større og mer utfordrende prosjekter.

– De mest krevende byggeprosjektene er forbeholdt de store totalentreprenørene, og FM Gruppen og Strand spiller i eliteserien.

-De har alltid fremstått som en seriøs og profesjonell entreprenør, så da jeg fikk muligheten takket jeg ja, sier Waage.

Han understreker at inntrykket har blitt forsterket etter at han begynte i jobben.

– De er profesjonelle og har et eget opplegg for nyansatte. Grundig opplæring gjør at man som ny blir satt inn i FM Gruppen-måten å gjøre ting på.

-Samtidig har de gode systemer og rutiner. Jeg er imponert. Her er alt på stell, sier Waage.

Daglig leder i Strand, Terje Nøttveit, har kjent Waage i flere år. Han er glad for at han endelig har blitt en del av FM Gruppen.  

– Han er en type medarbeider som vi ser etter. Faglig flink og med en positiv innstilling. Det er derfor veldig gledelig at han ønsket å bli en del av vårt lag, sier Nøttveit.

Waage forteller at drømmen om store prosjekter er noe han hatt lenge, og da han og tidligere kolleger for noen år siden besøkte Bygg reis deg-messen i Oslo, gikk de forbi nye Deichmanske bibliotek.

– Det er et drømmeprosjekt, noe jeg også uttrykte til mine tidligere kolleger.

-Jeg sa også at jeg en gang skulle være prosjektleder for et lignende prosjekt. De lo litt og mente nok at det var veldig urealistisk, noe det selvsagt også er.

-Det er bare et fåtall mennesker som får være med å bygge slike bygg, men det er altså ambisjonen min, store, komplekse og krevende bygg. Jeg tror at jeg som en del av FM Gruppen etter hvert vil få den muligheten, sier Waage.