Tapwell AS tar sats og inviterer kvinner i rørbransjen til Italiensk Ladies Night! i Oslo 22 september. Foto: Tapwell
Sist oppdatert: 25-08-2023

Tapwell samler 300 kvinner til Ladies Night i Oslo

Få har unngått å få med seg det engasjement Ingeborg-nettverket har lagt ned de siste 7 årene for å fremme kvinners rolle i rørbransjen. Et arbeid som gjøres i tett samarbeid med små og store bedrifter som alle støtter arbeidet for mangfold, og bedre kjønnsbalanse i bransjen.

Nettverkets sølvpartner Tapwell AS tar sats og inviterer kvinner i rørbransjen til Italiensk Ladies Night! i Oslo 22 september.

Helene Haugen, Key Account Manager i Tapwell, dette arrangementet må du fortelle mer om!

-Vi har hatt store arrangementer i vårt lokale tidligere, men denne kvelden er tilegnet damene, takket være vårt samarbeid med Ingeborg-nettverket. Dette er en kveld for alle kvinnene i vår bransje, enten  du skrur eller fyller en av de andre stillingene som vi også er så avhengig av.

- I dag er det plass til kvinner i de fleste roller, enten man er rørlegger, jobber på lager, kontor, salg eller administrasjon; rørbransjen er attraktiv for alle og sammen vil vi vise, og fortelle det til flere.

- Dette er festen for kvinnelige rørleggere og kvinner fra alle andre posisjoner i rørbransjen. Konkurrenter, ledere, ansatte, selgere, økonomer, selvstendig næringsdrivende osv.

- Målet med kvelden er å samle kvinner for å bli kjent og skape nettverk. Selv om vi er konkurrenter i noen settinger, kan vi også lære av hverandre. La oss skape en kultur for å fremsnakke bransjen, løfte hverandre og vise at bransjen er attraktiv for alle, fortsetter hun engasjert.

Les også Tapwell ny sølvpartner til Ingeborg-nettverke

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

Hvorfor italiensk?

- Vi leverer italienske blandebatterier, derfor blir det italiensk tema hele kvelden. Vår fantastiske kokk, Massimiliano, står for maten og det blir musikk fra DJ Gunnar Solli, så vel som live musikanter.

- Det blir et italiensk torg, med alt det innebærer. For ikke å snakke om at Benja Stig Fagerland kommer. Hun har inspirert kvinner i en årrekke og nå er det vår tur!

Benja Stig Fagerland er en prisbelønnet, internasjonal foredragsholder som snakker om kvinner, ledelse og forbrukermakt. Hun er førstelektor/associate professor og forfatter, og har en Executive Master of Management fra BI. Benja har mottatt flere internasjonale priser ​​for sitt arbeid​ og er bl. a. utnevnt til en av «women inspiring Europe»​, av EIGE, ​et​ EU agency​, samt mottatt den europeiske prisen «Highly Commended»​ European Diversity Awards, i​ kategorien: «Campaigner Of The Year». Hun er i Norge bl.a. kjent som kvinnen bak NHOs Female Future-prosjekt. Kilde: Talerlisten

-Vi har god plass, men neppe plass til alle, så ikke vent for lenge med å registrere deg, avslutter Haugen.

-Tapwell er et strålende eksempel på hvordan Ingeborg-nettverket, i samarbeid med et sterkt lag av partnere, kan vise rørbransjens bredde og mangfold.

- Sammen jobber vi for positivitet og fremsnakk som sikrer utvikling, fremdrift og skaper nye muligheter til å fremme rørfaget, sier Eli H Heyerdahl Eide, leder av Ingeborg-nettverket.

- Vi tar av oss hatten for ambisjonsnivået og engasjementet Tapwell viser, og oppfordrer alle som har anledning til å melde seg på, sier Eli H Heyerdahl Eide, leder av Ingeborg-nettverket.

Meld deg på her