Kjetil Henriksen er leder for kjededrift i Steddy. Foto: Thomas Ekström
Sist oppdatert: 16-11-2022

Ny håndverkskjede satser stort i Rogaland

Steddy satser stort på oppussing og renovering av boliger i Rogaland. Med seg på laget har Steddy fått med seg lokale håndverkerbedrifter som allerede er godt etablert i regionen.

- Vi ser veldig frem til å lansere Steddy i Stavanger-området og til å tilby våre tjenester fra Stavanger i nord til Hauge i Dalane i sør.

-Rogaland er et interessant område for oss med tanke på at det er mange boligeiere her som er opptatt av hus, hjem og hage, sier Kjetil Henriksen som er leder for kjededrift hos Steddy. 

Digitalisering og bærekraft
Steddy skiller seg ut i markedet for rehabilitering, oppussing og tilbygg, med digitalisering og bærekraft som de største fokusområdene. 

- Sammen med våre lokale håndverksbedrifter skal vi gi kundene råd om bærekraftige produkter og løsninger.

Kardex Norge

-Med våre egenutviklede digitale tjenester er byggeprosessen effektivisert og dialogen mellom kunden og håndverker er mye enklere og mer åpen.

-Målet vårt er jo nettopp å gjøre oppussing enkelt, trygt og bærekraftig for både håndverkerne og de som skal pusse opp, forteller Henriksen.

De lokale håndverksbedriftene i Rogaland er alle store på renovering og påbygg av privatboliger, samt for bedrifter og borettslag.

Energieffektiv oppussing
I en tid med varierende strømpriser og klimaforandringer, så har Steddy stor tro på at det bli enda større behov for energieffektivisering av boliger fremover. 

Vestviken er en entreprenør fra Drammen med fokus på totalentrepriser i samspill med profesjonelle byggherrer.

- Våre fageksperter bistår med energiråd. Det er mye penger å spare på etterisolering og bytte av tak, vindu, dører eller skifte av kledning.

-Dette er prosjekter ofte boligeiere utsetter fordi de ikke har nok kunnskap. Men det ønsker vi å gjøre noe med, sier Henriksen.

Landsdekkende kjede
Fra før finnes Steddy i Trondheim og Kristiansand og i løpet av 2023 blir Steddy en landsdekkende kjede. Målet er å bli den foretrukne kjeden innen ROT-markedet.

- Vi jobber med seriøse og profesjonelle håndverksbedrifter som representerer toppsjiktet når det kommer til kvalitet og yrkesstolthet.

-Vårt mål er å få med oss over 100 håndverkerbedrifter i slutten av 2023, sier Kjetil Henriksen.