Previous
Next
Det jobbes også aktivt med rørambassadører for å vise fram og fremsnakke yrket, og en variert arbeidsdag for å skape samhold, gjenkjenning og bidra til rekruttering til faget. Foto: RørNorge
Sist oppdatert: 24-11-2022

Rørambassadører søkes

På nettstedet Bli rørlegger kan du lese mer om hva en rørlegger driver med, hvilke muligheter yrket byr på, informasjon om utdanningsløpet og hvor du finner ditt nærmeste opplæringskontor.

Blirørlegger.no eies og driftes av rørleggerbedriftens bransjeorganisasjon Rørentreprenørene Norge.

Vi jobber aktivt med rørambassadører for å vise fram og fremsnakke yrket, og en variert arbeidsdag for å skape samhold, gjenkjenning og bidra til rekruttering til faget.

En rørambassadør kan bli spurt om å være med på en årlig samling, messer, filming, intervju m.m, i tillegg til å ha takeover på snapchat siden til Bli rørlegger.

Bli bedre kjent med våre nåværende rørambassadører

Vi styrker faget og søker deg som er lærling eller en ung rørlegger i en bedrift som er medlem i Rørentreprenørene Norge.

Kanskje er du den vi søker?
Send oss en e-post: eli@rornorge.no eller ta kontakt via Instagram og fortell oss hvorfor DU vil og bør bli vår neste rørambassadør

NB! Det er viktig at du avklarer med din arbeidsgiver at du får lov å være med å framsnakke faget!

Følg oss på Facebook

Hvor lang tid tar det å bli rørlegger og hva tjener man egentlig?

Det er bare noen av spørsmålene vi svarer på her.

Blirørlegger.no eies og driftes av rørleggerbedriftens bransjeorganisasjon Rørentreprenørene Norge. Bransjens 13 tilknyttede opplæringskontor er også viktige bidragsytere.

Foto: RørNorge