Etter fem år som prosjektleder i OBOS Nye Hjem, melder Kristine Glomsaker flytting til OBOS Eiendom.
-Vi glade for at Kristine Glomsaker har takket ja til stillingen som prosjektutvikler i OBOS Eiendom, sier Geir Graff-Kallevåg, direktør for utvikling og bygging i OBOS Eiendom. Foto: OBOS
Sist oppdatert: 05-10-2022

OBOS Eiendom styrker laget 

Etter fem år som prosjektleder i OBOS Nye Hjem, melder Kristine Glomsaker flytting til OBOS Eiendom.

– OBOS er et stort konsern med mange utviklingsmuligheter for interne kandidater, og det er fint å kunne benytte kompetansen på tvers i selskapet.

-Derfor er vi glade for at Kristine Glomsaker har takket ja til stillingen som prosjektutvikler i OBOS Eiendom, sier Geir Graff-Kallevåg, direktør for utvikling og bygging i OBOS Eiendom, i en melding. 

– Vi snakker ofte om «ett OBOS». Det betyr at vi skal være gode til å samhandle internt, og ha forståelse, innsikt og erfaring fra flere avdelinger i selskapet.

Kranproffen - SIKKER – STERK – PRESIS

-Samspillet mellom bolig og næring blir stadig viktigere i byutviklingen, og Kristines erfaring fra bolig og innovasjon blir et viktig bidrag til oss i OBOS Eiendom.

-I tillegg er hun en utadvendt og initiativrik som person, noe som også kompletterer teamet på en god måte, sier Graff-Kallevåg.

Boligbyggeren som utgjør en forskjell
Glomsaker har jobbet med boligutvikling i mer enn ti år, hvorav de siste fem årene med tomtekjøp, utviklingsprosjekter samt innovasjonsprosjektet OBOS Living Lab i OBOS Nye Hjem.

Nå ser hun frem til å ta fatt på nye utfordringer i konsernet.

– Jeg er takknemlig for mange fine år i OBOS Nye Hjem og finner det spennende å jobbe med samfunnsansvaret til OBOS fra et næringsperspektiv.

-For å lykkes med byutvikling, må man ha et godt samspill mellom bolig og næring. Vår styrke er at vi kan bruke konsernets ressurser på tvers av avdelingene, og jobbe tverrfaglig for å bli boligbyggeren som utgjør en forskjell, sier Glomsaker.

–Jeg mener at gode bygulv og næringsarealer spiller en viktig rolle når vi skal tilrettelegge for fremtidens samfunn og skape liv mellom husene.

-Jeg håper min erfaring fra akkvisisjon, regulering og innovasjon i boligsektoren kan bidra til nye perspektiver i videreutviklingen av eiendomsporteføljen til OBOS Eiendom.