Regionsansvarlig Knut Knutsen (til venstre) går av etter 12 år hos Hansgrohe. Bård Narve Svendsen (til høyre) tar over i region Sør-Øst fra 1. juni. Foto: Hansgrohe
Sist oppdatert: 10-05-2023 Pressemelding 

Går av etter 12 år hos Hansgrohe

Knut Knutsen har i 12 gode år kjørt rundt til Hansgrohes kunder og samarbeidspartnere i region Sør-Øst for å snakke om dusjer, armaturer, tilbehør og sluk.

Nå er tiden inne for å si takk for seg, for Knut er klar for å gå av med pensjon på 70-årsdagen, 7. juli.

- De 12 årene som jeg har jobbet i Hansgrohe har vært mine beste år i arbeidslivet. Jeg har vært stolt av å kunne representere merkevaren Hansgrohe og ikke minst mine kollegaer.

- Jeg vil også takke alle mine gode kunder og forretningsforbindelser for det gode samarbeidet vi har hatt. Samtidig vil jeg ønske Hansgrohe med kollegaer lykke til videre i fremtiden, sier Knut Knutsen.

Brafas - Rud Svømmehall

Salgssjef i Hansgrohe Norge, Henning Ruud forteller:

-Vi tar avskjed med en god og lojal medarbeider med en enorm produktkunnskap. Knut har vært svært viktig for vår suksess i hans region, med sin lange erfaring, sin store bekjentskapskrets og gode humør.

- Det er en sann hedersmann i bransjen som nå går av og jeg vil takke ham for hans lange, dedikerte og trofaste tjeneste for Hansgrohe.

- Både faglig og sosialt kommer vi til å savne Knut, og vi håper han vil nyte pensjonisttilværelsen til det fulle.

Nye krefter tar over i region Sør-Øst

Fra 1. juni 2023 vil Bård Narve Svendsen tiltre i stillingen som regionsansvarlig i Sør-Øst (Aust-Agder, BuVeTe, Vest-Oppland). Bård er bosatt i Skien og har lang og solid erfaring fra VVS-bransjen. Kundene i regionen vil derfor fortsatt være i gode, kompetente hender.