Rapp Bomek - Rammeavtale med Optimera
Rapp Bomek er i ferd med å legge bak seg et turbulent 2020, men kan nå feire med sin tredje rammeavtale på kort tid. Foto: Rapp Bomek
Sist oppdatert: 07-12-2020

Nok en rammeavtale på plass for Rapp Bomek 

Rapp Bomek har hatt et turbulent 2020 og i mai måtte den tradisjonsrike bedriften gå den tunge veien til skifteretten. En nordnorsk investorgruppe kjøpte opp boet og siden har pilene pekt oppover. 

I juni inngikk selskapet rammeavtalen med Mestergruppen, for de måneden etter signerte avtale om salg av dører i alle byggmakkers butikker landet over. Mandag kunne man lese i Avisa Nordland, at Bodø selskapet har signert nok en rammeavtale. Denne gangen med Optimera kjeden. 

-Dette bekrefter selskapets posisjon i det norske bygg- og anleggsmarkedet, skriver selskapet i en melding mandag.

– Vi er veldig fornøyde med denne avtalen. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder over hele landet. Å få våre produkter inn her vil styrke vår posisjon i bygg- og anleggsmarkedet.

Stema Rådgivning - Spisskompetanse på prosjekt- og byggeledelse

-Avtalen med Optimera viser at vår målrettede innsats for å sikre konkurransedyktige produkter på dører gir resultater, sier Bjørn Oset, salgssjef i Rapp Bomek.

Kurt Kristoffersen, CEO i Rapp Bomek, forteller at selskapet jobber kontinuerlig med å forbedre konkurranseevnen for å vinne nye kontrakter i bygg og anleggsmarkedet.

- Vi har som ambisjon å være en av de største leverandørene på brann og sikkerhetsdører til byggevarehus i Norge, Sverige og Danmark. Våre kunder skal oppleve at Rapp Bomek leverer de beste produktene i tide og til konkurransedyktige betingelser.

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og Montér.

Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint- Gobain. Konsernet har mer enn 180 000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer, heter det i meldingen.

Rapp Bomek leverer avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer, samt service, til globale energi-, sivil- og forsvarsmarkeder. Selskapet har 125 ansatte, hovedkontor i Bodø og produksjonslokaler i Bodø og på Kapp. Rapp Bomek har vært markedsledende leverandør i sikkerhetsbransjen i over 30 år. Selskapets største eier er Acea Properties.