Mats Hjelmeland er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver og vil ha ansvaret for sosiale medier i selskapet. Han tiltrår i stillingen 1.juli.
-Jeg ser frem til å kunne bygge videre på og utvikle deres nåværende posisjon og min egen kompetanse innen kommunikasjonsfaget, sier Hjelmeland. Foto: Asplan Viak 
Sist oppdatert: 13-06-2022

Ny SoMe-ansvarlig i Asplan Viak

Asplan Viak melder at de har ansatt Mats Hjelmeland er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver-

Hjelmeland vil ha ansvaret for sosiale medier i selskapet. Han tiltrår i stillingen 1.juli.

Mats Hjelmeland kommer fra Schibsted Partnerstudio hvor han er prosjektleder og innholdsprodusent. Tidligere har han jobbet i NRK, NHO Service og Handel og Mer Music.

Brenden & Co Stilasutleie - Jordal Amfi

-Asplan Viak er et av Norges ledende rådgvivningsselskaper med tilstedeværelse i hele landet. Sammen med deres kompetanse og spennende prosjekter åpner dette opp for store muligheter innen sosiale medier.

-Det å få muligheten til å lede kommunikasjonen og innholdsproduksjonen til selskapet på sosiale medier er noe jeg gleder meg til.

-Jeg ser frem til å kunne bygge videre på og utvikle deres nåværende posisjon og min egen kompetanse innen kommunikasjonsfaget, sier Hjelmeland.

Han vil rapportere til Yusuf Nebi Bastas, leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i Asplan Viak.

-Vi har mange følgere og sosiale medier er helt sentral for oss når det gjelder digital markedsføring og det å dele innsikt som kan bidra til å belyse samfunnsdebatten.

Her vil Mats få en nøkkelrolle, forteller Bastas.