Veidekke ASA: Bygger Unitech Teknologisenter på Bømlo
Veidekke har sikret seg nok en skole-kontrakt og skal nå bygge et miljøsertifisert næringsbygg med et teknologisenter for Unitech og en videregående skole for Vestland fylkeskommune. Ill: Veidekke ASA
Sist oppdatert: 15-12-2020

Ny skole-kontrakt til Veidekke 

Veidekke har hatt stor suksess med skolebygg de senere årene og nå melder selskapet at de har signert nok en kontrakt.

Denne gangen har de signert med SIVA AS, om å oppføring av et miljøsertifisert næringsbygg med et teknologisenter for Unitech og en videregående skole for Vestland fylkeskommune. Kontrakten er en totalentreprise verdt cirka 150 millioner kroner ekskl. mva.

- Vi takker så mye for oppdraget og tilliten. Vi har hatt lagt bak oss en god samspillsfase og gleder oss nå til å fortsette det gode samarbeidet med alle involverte i resten av prosjektgjennomføringen, sier distriktsleder Ove Nedrebø i Veidekke Bygg Haugesund.

Unitech Teknologisenter vil bli et unikt senter for læring, problemløsning og teknologiutvikling for havbasert industri. Prosjektet omfatter et forsknings- og utviklingssenter og en undervisningsdel med verkstedlokaler for Bømlo videregående skole. Bygget blir på rundt 7.500 m2 og skal miljøsertifiseres etter standarden BREEAM NOR very good.

Byggearbeidene starter i januar 2021 og bygget er planlagt ferdigstilt til sommeren 2022.