Fra og med september kommer Kristian Winje som et friskt pust inn i Schüco: Han blir ny salgssjef og dermed fremtidig første kontaktpersonen for Schüco partner over hele landet.
Kristian Winje gleder seg til nye utfordninger som salgssjef i Schüco Norge: Foto: © Schüco International KG
Sist oppdatert: 06-09-2021

Ny salgssjef i Schüco Norge 

Fra og med september kommer Kristian Winje som et friskt pust inn i Schüco Norge. Winje blir ny salgssjef og dermed fremtidig første kontaktpersonen for Schüco partner over hele landet.

Kristian har mangeårig erfaring med salg og kundeservice og kommer fra stillingen som salgssjef i ASSA ABLOY.

- Kristian peker seg ut som en person man ønsker å jobbe sammen med og å ha på lag.

-Vi gleder oss til å få med oss Kristians erfaringer og innspill og ser fram til et kreativt samarbeid, sier Gøran Karlsen, daglig leder i Schüco Norge, i en melding.

Schüco har vært representert i det norske markedet i rundt 50 år, og har opparbeidet en solid posisjon som en ledende systemleverandør.

Selskapet i Norge består av et team på 13 ansatte og har et stort nettverk av fasadeentreprenører med kompetanse og lang erfaring med produksjon av Schücos vinduer, dører og fasader til næringsbygg og boliger.

Kristian skal være en støtte for eksisterende og nye partner gjennom hele prosesskjeden og skal fungere som en rådgiver som finner de beste løsningene for dem i tett samarbeid med Schüco-teamet.

EN SOLID ENTREPRENØRBEDRIFT

- Jeg kommer fra en relatert bransje og har sett Schüco fra utsiden. For meg virker det som et svært spennende selskap, langt fremme på innovasjon og teknikk, et solid varemerke, og høyt kompetente medarbeidere.

-Derfor var det lett å takke ja til en stilling hos Schüco. Jeg håper å kunne bidra til en fortsatt god utvikling av selskapets relasjon til kunder og marked, forteller Kristian.

70 år med Schüco – systemløsninger for vinduer, dører og fasader

Schüco International KG, med hovedkontor i Bielefeld, Tyskland, utvikler og selger systemløsninger for vinduer, dører og fasader.

Med over 5 650 ansatte over hele verden jobber vi for å være bransjens ledende teknologi- og servicetilbyder, både i dag og i fremtiden. I tillegg til innovative produkter til private boliger og næringsbygg, tilbyr spesialisten på bygningsfasader rådgivning og digitale tjenester til alle fasene i et prosjekt – fra første idé til design, produksjon og montering.

10.000 produsenter og 30.000 utviklere, arkitekter og investorer jobber sammen med oss verden over. Schüco som ble grunnlagt i 1951 er aktivt til stede i mer enn 80 land og hadde i 2020 en omsetning på 1.695 milliarder euro.