Divisjonsdirektør for Bravidas divisjon Østlandet gratulerer påtroppende regiondirektør for Bravidas region Telemark og Vestfold med ny jobb. Foto: Bravida
Sist oppdatert: 1-08-2024 Pressemelding 

Ny regiondirektør i Bravida

Anders Byholt blir regiondirektør for Bravidas region Vestfold og Telemark 1. oktober. Han skal lede 300 av Bravidas medarbeidere, i en region med målsetting om 450 millioner kroner i omsetning i 2024.

Bravida satser på videre vekst både innenfor service- og prosjektvirksomheten i Vestfold og Telemark.

- Vi innehar en sterk posisjon innenfor leveranse av tjenester innen elektro, rør og ventilasjon i begge fylker og området Anders nå tar over er viktig for Bravida, sier Øyvind Hagen, divisjonsdirektør for Bravidas divisjon Østlandet, og legger til:

- Jeg er veldig glad for at Anders nå tar over jobben som regiondirektør.

- Vi skal vokse videre både gjennom organisk vekst og oppkjøp samtidig som vi trenger flere faglærte og lærlinger i tiden fremover. Samtidig vil vi øke på spesialområdene Fire & Security og byggautomasjon i regionen.

Årets leder i avdeling med sterk vekst

- Jeg gleder meg stort til å ta fatt på arbeidet med å styrke Bravidas posisjon i Vestfold og Telemark, sier Anders Byholt, som de siste årene har vært avdelingsleder for Bravidas elektroavdeling i Asker og Bærum.

Avdelingen har i disse årene hatt en solid vekst, meget gode resultater, og Byholt ble i april 2024 kåret som Årets leder for sine 105 medarbeidere under Bravidas ledersamling.

Prosessen med å finne en ny leder for Bravidas elektroavdeling i Asker og Bærum er i gang.

- Det har vært noen fantastiske år og vi har sammen fått avdelingen opp på et nivå som den aldri har vært på før, både organisatorisk og resultatmessig.

- Det er veldig moro å ha vært med på å skape en slik utvikling på disse årene, og gjør at det også føles naturlig å nå fortsette ferden inn i en ny rolle, nå når avdelingen er på et godt sted.

Omfattende bransjekompetanse

Byholt har som mange ledere i bygg- og anleggsbransjen bakgrunn som fagarbeider. Han startet sin reise som lærling i Lefdal Installasjon, der han videre ble elektromontør, prosjektleder og serviceleder og autorisert installatør.

Aptly Tilvalgsportal - Digitalisert tilvalgs tjeneste ved boligkjøp

Deretter gikk ferden videre til ulike stillinger i Kreativ Elektro og Drammens- og Sandefjord-bedriften Ingeniør Ivar Pettersen.

De siste fem årene før han kom inn i Bravida, var han leder for sin egen bedrift, Volt Elektro AS, som hadde rundt 10 årsverk og knyttet til seg en mengde solide kunder.

- I 2021 valgte jeg å selge selskapet til Bravida og det var i den forbindelse jeg også fikk mulighet til å gå inn i rollen som avdelingsleder i Asker og Bærum.

- Bravida har gitt meg muligheten til å utvikle meg videre som leder, og jeg ser på dette som en mulighet til å nå kunne gi mer tilbake til Bravida i en mer omfattende rolle.