Ny prosjektleder i Trebo
Gjennom flere danske selskaper har Sune erfaring med større leilighetsbygg, sykehusbygg og industribygg. Han har også jobbet i Norge med et stort prosjekt for Salangfisk i Norge, Salangen kommune. Foto: Trebo
Sist oppdatert: 04-11-2021

Trebo vokser videre

Trebo har nå ansatt Sune Heilberg som prosjektleder i avdeling næring. Han har tidligere jobbet som bygningskonstruktør, byggeleder, prosjektleder og prosjektsjef i Danmark.

Sune har også vært utstasjonert for ingeniører uten grenser i øst-Afrika, der han etter hvert gikk fast til Cimbria i Kenya som avdelingsleder for prosjektering og prosjektleder. Der jobbet han blant annet med produksjonsanlegg for kaffe og for nøtter.

Bred og allsidig erfaring
Gjennom flere danske selskaper har Sune erfaring med større leilighetsbygg, sykehusbygg og industribygg. Han har også jobbet i Norge med et stort prosjekt for Salangfisk i Norge, Salangen kommune.

Her var han prosjektleder for et stort og spennende produksjonsanlegg.

Mimax - Norges største innen kjerneboring og betongsaging

Sune sier selv at valget av Trebo skyldes at han tydelig kunne se en helhjertet innsats for å oppnå vekst med gjennomtenkte gode prinsipper.

Fra første introduksjonssamtale med Trebo så var han fast besluttet: "Dette vil jeg være med på!"

Mitt fag over de de siste 15 årene har vært ledelse innen bygg, som tømrer jobbet jeg som entrepriseleder i noen år innen jeg tok beslutningen at utdanne meg til bygningsingeniør.

Vi fikk god hjelp av et rekrutteringsbyrå med å finne rett person og etter første møte med Sune så var jeg trygg på at dette er rett mann på rett plass.

Jeg opplever Sune som reflektert, allsidig med relevant bakgrunn, nysgjerrig og en innovativ ung mann. Med hans personlige egenskaper og verdigrunnlag så passer han godt inn i Trebo, sier daglig leder i Trebo, Alexander Aas, i en melding.