- Jeg er beæret over å bli tildelt rollen som områdesjef og ser fram til å jobbe mot at Fasadgruppens virksomhet i Norge skal vokse, sier Jan Erik Pedersen. Foto: Fasadgruppen.
Sist oppdatert: 04-10-2023 Pressemelding

Ny områdesjef for Fasadgruppen Norge

Fasadgruppen ser store muligheter for fortsatt vekst i Norge og har derfor ansatt Jan Erik Pedersen som områdesjef Norge.

Fasadgruppen ble etablert i Norge høsten 2020 gjennom oppkjøpet av DVS Entreprenør. I dag består den norske virksomheten av 9 datterselskaper som totalt har en omsetning på ca 1 milliard SEK, noe som utgjør 20% av Fasadgruppens totale omsetning.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

Jan Erik er i dag Daglig leder i SH-Bygg, som ble en del av Fasadgruppen i 2021. Han har lang erfaring fra fasadebransjen, hvor han startet som murerlærling og har senere jobbet både som formann og prosjektleder.

- Jeg er ekstremt glad for at Jan Erik takket ja til rollen som områdesjef for Fasadgruppen Norge. Han besitter en unik kombinasjon av både håndverk og entreprenørskap, som matcher våre behov perfekt.

- Med Jan Erik i spissen er jeg overbevist om at Fasadgruppen vil ha de rette forutsetningene for at det norske markedet vil vokse mot nye høyder, sier Johan Claesson, områdesjef Fasadgruppen Syd Vest, som inkluderer Norge.

- Jeg er beæret over å bli tildelt rollen som områdesjef og ser fram til å jobbe mot at Fasadgruppens virksomhet i Norge skal vokse.

- Det er potensiale for vekst både hos vår eksisterende virksomhet og gjennom nye oppkjøp – det norske markedet har mange spennende aktører som er aktive i vår bransje, sier Jan Erik Pedersen.

Jan Erik begynner i sin nye rolle som områdesjef 1. januar 2024. Fasadgruppen har startet prosessen med å rekruttere ny Daglig leder for SH-Bygg.